Herkkukosmetiikkaa

Olen viime aikoina yrittänyt elää hieman terveellisemmin, ja korvata edes osan suklaasta ja muista herkuista esimerkiksi hedelmillä. Olen kuitenkin huomannut kompensoivani herkuttelun vähentämistä shoppaamalla paljon herkullista kosmetiikkaa. Nyt olisi siis luvassa pitkästä aikaa kosmetiikkapostaus! Sopii hyvin ajankohtaankin, koska moni meistä on varmasti ostanut perheelle ja ystäville pukinkonttiin yhtä jos toista kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää.


The Body Shopin tuotteet ovat aina yhtä ihania, ostan niitä aina kun sattuu olemaan ylimääräistä rahaa ja haluan hemmotella itseäni. Olen tällä hetkellä aivan koukussa pari viikkoa sitten hankkimaani Chocomania Shower Creamiin (8 €)! Todellakin suklaa-addiktin unelmasuihkugeeli, suosittelen.


Tykkään myös saman sarjan huulivoista (7,90 €), vaikka se ei ehkä tuoksu aivan yhtä suklaiselta. Laitan tuota yleensä yöksi, ja mielestäni se tekee huulista kivan pehmeät. Pahasti kuivuneille tai rohtuneille huulille kannattaa varmasti käyttää jotain vähän kosteuttavampaa ja korjaavampaa huulirasvaa, mutta päivittäiseen käyttöön tämä soveltuu oikein kivasti. Minulla on ollut myös The Body Shopin mangohuulivoi, siitä tykkäsin ehkä vielä enemmän!


Luotan yleensä hiusmömmöissä kampaamotuotteisiin, mutta yksi lempparituote on löytänyt tiensä sydämeeni ihan marketin hyllyltä. Minulla oli XZ-hoitosuihke ennen Suklaa & Vanilja -tuoksulla, ja nyt käytössä on tuo Vanilla Cafe, joka tuoksuu valehtelematta aivan taivaalliselta - vähän niinkuin vaniljajäätelö lämpimällä kinuskikastikkeella. Nam! Suihke lupaa helpottaa hiusten selvittelyä ja poistaa sähköisyyttä, ja ainakin minun pääni kohdalla molemmat lupaukset ovat toteutuneet. En nyt muista tämän tarkkaa hintaa, mutta jotain kuuden euron luokkaa se taisi olla (ostin omani Citymarketista). 


Yves Rocherilta kokeilumielessä tilaamani matkakokoinen Organic Vanilla suihkugeeli (1,95 €) puolestaan on jopa minun makuuni melkein liian makea. Ihan mukava tuote silloin tällöin käytettäväksi, mutta päivittäisestä käytöstä saattaisi seurata vaniljaöverit. Mutta jos joku rakastaa melko voimakasta vaniljan tuoksua, tämä olisi varmasti nappivalinta!


Lopuksi vielä herkkukynnet. Models Ownin kynsilakka sävyssä Peaches and Cream näyttää ihan karkilta, ja saa ainakin minut kaipaamaan kesää (tai ehkä tässä vaiheessa voi jo haaveilla siitä seuraavasta kesästä). Löysin tämän lakan Seppälän tarjouskorista, ja se maksoi muistaakseni euron. Alennuskynsilakat ovat yleensä sävymaailmaltaan aika karmeita, mutta kannattaa kuitenkin aina penkoa korit läpi, koska sekaan on saattanut eksyä myös jokunen helmi.

Siinä vähän herkkuja kosmetiikan muodossa! Nyt onkin sitten aika rauhoittua joulun viettoon. Ja kyllä, nyt joululomalla aion syödä myös ihan oikeaa suklaata. :)

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille! Levätkää ja nauttikaa. :)

In English: I've been trying to eat less chocolate and other treats lately. Perhaps because of that, I have developed an addiction to delicious smelling cosmetics. I especially love The Body Shop's Chocomania products (Shower Cream 8 €, Lip Butter 7,90 €) and the XZ hair conditioner spray in Vanilla Cafe.  Happy Christmas, everyone!

Comments

Popular Posts