Harmaata arkea

Koska olen köyhä opiskelija, minulla ei ole varsinaisesti erillisiä talvi- ja kesävaatteita. Jos löydän kivan topin, haluan käyttää sitä muulloinkin kuin vain noin 2 minuuttia kestävän Suomen "kesän" ajan. Siksi metsästän aina vaatteita, joita on helppo kerrostaa: neuletakkeja, jakkuja, boleroita...

Yleensä kallistun näissä vaatekappaleissa mustan värin puoleen, mutta jostain syystä tänä syksynä olen alkanut tuntea enemmän vetoa harmaan eri sävyihin. Harmaa ei ole värinä ihan niin synkkä kuin musta, mutta silti helposti yhdisteltävissä. Saa nähdä, ehkä joskus opin tykkäämään myös ruskeasta... sitä väriä kohtaan minulla on vielä melkoinen asenneongelma (paitsi jos puhutaan kengistä tai laukuista).


Bolerot ovat siitä mukavia, että niillä saa asuun vähän lisää lämmikettä (ja allit piiloon), mutta asukokonaisuus säilyy silti mukavan "kevyenä". Siksi suosin niitä varsinkin iltapukeutumisessa. Tämän Soyaconceptin boleron löysin sattumalta penkoessani alerekkejä Tampereen Sokoksella. Sokos on muuten siitä jännä kauppa, että en koskaan oleta löytäväni sieltä mitään kivaa, ainakaan kohtuulliseen hintaan, mutta alennettujen tuotteiden läpikäyminen osoittautuu usein hyvinkin hedelmälliseksi - hyvänä esimerkkinä siitä tämä mekko. Tälläkin kertaa löysin muutakin, kuin tämän boleron, mutta se on sitten toisen postauksen aihe.


Hintaa bolerolla oli n. 19 €. Melko kohtuullisesti siis, ottaen huomioon Soyaconceptin keskimääräisen hintatason. Kuvien tunika on H&M:ltä, farkut Seppälästä, kaulakoru KappAhlista ja rannekorut H&M:ltä (valkoinen) ja Seppälästä (musta).


Toinen tänä syksynä ostamani harmaa arkivaate on H&M:n neuletakki, 19,95 €. Ja tämä neule on siis todella, todella lämmin. Alkusyksystä en voinut käyttää sitä ollenkaan, koska minulle tuli aina mielettömän kuuma se ylläni, mutta voitte varmaankin kuvitella, että nyt talvipakkasilla olen siihen erittäin tyytyväinen. Tykkään tuosta mallista tosi paljon - oikeastaanhan tämäkin on vähän boleromainen.


Tässä vielä lähikuvaa. (Huomaa, että kyseessä on kiireisenä aamuna otettu kuva, kun hiuksetkin ovat vielä suihkun jäljiltä märät, haha.) Peplum-pusero ja hame ovat molemmat Lindexiltä, kaulakoru ja kengät puolestaan kavereilta saatuja.

Siinä vähän tylsää harmautta tasapainottamaan viime aikojen värikylläistä pukeutumista. :) Nyt jatkan löhösunnuntaita hömppäohjelmien ja suklaan parissa. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava viikonloppu!

In English: I tend to wear the same tops all year round, but since the Finnish winter is freezing, I need to do some layering. Cardies and bolero style jackets are good for this. The one in the first two pictures is Soyaconcept (from Sokos, 19 €) and the other is from H&M (19,95 €).

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts