Piristystä pimeyteen

Viime aikoina energiatasoni on ollut aikalailla nollassa. Vaikka vihaan kylmyyttä yli kaiken, tällä hetkellä toivon, että pian tulee lunta ja "kunnolla" talvi. Tuo harmaus ja PIMEYS on jotain niiiin masentavaa! D-vitamiinin ja kynttilänvalon lisäksi yksi hyvä keino taistella synkkyyttä vastaan näyttäisi olevan pukeutuminen. Laitoin nimittäin eilen pitkästä aikaa arkena päälle jotain muuta kuin mustaa, ja mielialani oli heti selkeästi parempi!


Ostin tuon Seppälän tunikan Turusta aiemmin tänä syksynä. Periaatteessahan tuo on mekko (ja olen sitä mekkona käyttänytkin), mutta sen verran lyhyt se tällaiselle hujopille kyllä on, että itse yhdistän sen mieluiten noihin mustiin pillifarkkuihin (myös Seppälästä). Tykkään erityisesti tuosta pääntiestä, ja mallista yleensäkin; vaate on sopivan anteeksiantava, olematta kuitenkaan mikään järkyttävä teltta. Väriltään tuo mekko on muuten todellisuudessa hieman tummempi kuin kuvissa, ja aavistuksen enemmän violetti kuin pinkki. Muistaakseni ostin tämän jonkinlaisena erikoistarjouspäivänä ("yksi normaalihintainen tuote puoleen hintaan", tms.), mutta ainakin Tampereen Tullintorin myymälässä nuo näyttäisivät olevat tällä hetkellä alessa 15 euron hintaan. Tämä kyseinen mekko on Great Girls -mallistoa, mutta enemmän tai vähemmän samankaltaisia näyttäisi löytyvän myös normipuolelta (esim. tämä ja tämä).  (Kengät Koo Kenkä, kaulakoru Seppälä, rannekorut H&M ja Seppälä.)


Toinen uusi piristysruiske löytyi pari viikkoa sitten Aleksi 13:sta. Yllättäen ihastuin tuohon O.i.s -merkkisen laukun oranssiin väriin, eikä veskalla ollut hintaakaan kuin 15 €. Minulla on viha-rakkaussuhde suuriin käsilaukkuihin - toisaalta niihin mahtuu kivasti tavaraa, toisaalta esimerkiksi kännykän tai muun pienemmän esineen löytäminen (etenkin kaupassa/ruuhkabussissa) tuolta laukun syövereistä on äärimmäisen tuskallinen prosessi. Minulla on myös paha tapa raahata käsilaukussa ympäriinsä aivan liian paljon ja aivan liian painavaa tavaraa (esim. tenttikirjoja), minkä vuoksi laukkuni usein kärsivät. Tämäkin kaunotar on jo vähän vaurioitunut meikäläisen kovakouraisessa käytössä. Tykkään tästä kuitenkin sen verran paljon, että aion kyllä tästä lähtien pitää siitä parempaa huolta!


Sellaiset asukuvat tällä kertaa. Jotenkin tykkään kyllä tuosta väriyhdistelmästä todella paljon! Pitäisi alkaa panostaa väreihin muutenkin taas hieman enemmän... viime aikoina arkipukeutumiseni on päätynyt aivan liian usein samaan "joku musta neule + farkut" yhdistelmään, minkä vuoksi myös kuvien ottaminen on jäänyt vähemmälle.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, yritetään pitää lippu korkealla pimeydestä huolimatta! Onneksi joulu sentään on jo lähellä...

In English: It's sooo dark and cold outside, which is really depressing. Thank god for color! The dress/tunic (15 €) is from Seppälä, and the O.i.s bag (also 15 €) is from Aleksi 13.

Comments

 1. Mäkin odotan kyllä kovasti lunta ja oikeaa talvea! Meillä täällä Kajaanissa on tosin pakkasta jo ihan tarpeeksi (-12), mutta lunta saisi tulla enemmänkin kuin vain vaalea kerros nurmikon päälle. Toisaalta, pakkaset oli erittäin tervetulleita, sillä sain ottaa käyttöön uuden ihanan untuvatakkini! Viime vuonna toppatakkini hajosi lopullisesti, kun tuo meidän astetta ADHD:mpi koira rikkoi takin. Tänä vuonna sitten päätin panostaa kunnon untuvatakkiin (näillä korkeuksilla ei yhtään huono päätös) ja voin kyllä sanoa, että takki on ollut jokaisen euron arvoinen! Tänään kävelin tunnin kouluun eikä ollut yhtään kylmä. Ostin takin siis Stockmannilta, musta pitkä Vilan takki, jonka vuori on 50% untuvaa ja 50% höyheniä. Hinta oli 100e, mikä ei mielestäni ole edes paha, sillä tavallisesta toppatakistakin saa maksaa jo 70e. Ja sen opin, että uusi ihana takkini ei pääse lähellekään koiraa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toihan on tosi edullinen kunnon talvitakiksi! Itse olen sellainen vilukissa, että jo nyt viiden asteen pakkasilla palelen villakangastakissa. Mutta muuten toivoisin kyllä sitä lunta, ettei olisi noin pimeää koko ajan. Toisaalta nyt on luvattu jotain vuosisadan lumimyrskyä tänne "etelään", joten tässä saattaa olla vähän tällainen "be careful what you wish for" henkinen tilanne. :D Also, hirvee nuorisorikollinen se teidän koira, repii takit ja syö oman kaulapantansa! :D

   Delete
  2. Me käytetään Villen kanssa mieluummin sanaa aktiivinen :D Ajattelin huomenna uskaltautua kävelylenkille sen kanssa... Saa nähdä kumpi ulkoiluttaa kumpaa!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts