Kissamainen Halloween

Hola! En ole päivittänyt blogia pitkään aikaan, koska musta aukko nimeltä gradu on tehokkaasti imenyt sisäänsä kaiken aikani. Tutkimussuunnitelman deadline on ensi viikolla, sen jälkeen elämä luultavasti rauhoittuu taas hieman... toivottavasti ainakin! No, ehdin kuitenkin tässä välissä esittelemään pikaisesti asun, joka oli ylläni viime lauantaisissa Halloween-bileissä.


Koska budjettini oli tänä vuonna lievästi sanottuna pieni, en voinut panostaa ihan samaan malliin kuin viime vuonna. Mutta kyllähän tästäkin ihan söpö asu tuli! Kissankorvat ostin viime kesänä kaverin polttareita varten Punanaamiosta, ja rusetti on peräisin muutaman vuoden takaisesta pupuasusta.


Itseasiassa ainoa uusi ostos tässä asussa on tuo Forever21:sta tilattu toppi. Tykästyin topin värimaailmaan, ja näin juhlakauden kynnyksellä paljetit ovat taas alkaneet vetää minua magneetin lailla puoleensa. Hintaa topilla oli vain 9,99 €, melkoinen löytö siis! Ainoa huono puoli kyseisessä vaatteessa on se, että se on hieman liian iso - koska Forever21:n yläosilla on taipumusta olla liian lyhyitä minulle, otin tavallista isomman koon siinä toivossa, että saisin pituuteen muutamia extrasenttejä. Muutenhan tuossa mallissa ei löysyys varsinaisesti haittaa, mutta kumartuessa saa olla varovainen, ettei vain tule vilautelleeksi rintavarustustaan viattomille ohikulkijoille!


Sitten vain kissamaiset rajaukset silmiin ja menoksi! Värjäsin myös hiukseni juuri ennen bileitä, koska halusin niiden olevan mahdollisimman tummat ja kiiltävät. Vanhat kunnon Seppälän satiinibolero ja H&M:n kynähame täydensivät asun, ja koska matka juhliin taittui autolla, uskalsin laittaa jopa korkkarit jalkaan.


Tässä sen taas näkee, että naamiaisasuun ei tarvitse tuhlata hirveitä määriä rahaa. Eli seuraavan kerran, kun kaverinne jättää pukeutumatta taloudellisiin syihin vedoten, sitä ei tarvitse kelpuuttaa tekosyyksi! ;)

Osallistuivatko muut Halloween-naamiaisiin tänä vuonna? Olisi kiva nähdä/kuulla, millaisia asuja muilla oli. 

In English: For Halloween, I dressed up as a cat. As I didn't have a lot of money, the only new thing I bought was the tank top from Forever21. I do love the sequins! How about you guys, did you dress up this year?

Comments

  1. Vitsi mikä kissa! Meillä ei pahemmin halloweenia juhlittu, kun sain sijaiskutsun töihin pyhäinpäivän illaksi. Tuplapalkka vei tällä kertaa voiton juhlinnasta ja oli meillä ihan mukavaa töissäkin :) Kerran kun hankkii juurikin jonkun tuollaisen pannan, niin sitä voi säilyttää hätävarana naamiaisia/halloween juhlia varten. Itselläni on vuosia sitten ostetut pirunsarvet ja häntä ja niillä aion mennä vielä monet juhlat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä ihan totta, ei koskaan kannattaisi heittää mitään tuollaisia pois! Mulla oli ennen ainakin pirunsarvet, pupusetti ja merirosvon tamineet, mutta heitin ne kaikki pois Nokialle muuton yhteydessä. Jälkeenpäin on harmittanut, kun on tullut kutsuja naamiaisiin, eikä olisi oikein ollut rahaa/aikaa hankkia mitään uutta...

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts