Mekkorakkautta

Hehkutin hetki sitten täällä blogissa sitä, kuinka ihastunut olin uuteen H&M+ malliston pitsisomisteiseen t-paitaani. No, kiintymykseni tuota paitaa kohtaan oli selvästikin aitoa rakkautta, koska viime viikolla menin ja ostin hyvin samaa tyyliä olevan mekon samaisesta liikkeestä.


Ja tässä se sitten on! Rakastan, rakastan tämän minimekon vihreää väriä, ja tuo musta pitsi on mielestäni todella kiva yksityiskohta - ehkä tylsempi kuin aiemmin ostamani paidan shokkipinkki versio, mutta huomattavasti hienostuneempi, ja täydellinen iltakäyttöön. Hintaa mekolla oli 29,95 €, ja mielestäni se oli kyllä joka sentin arvoinen.


Mekko pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa perjantaina, kun juhlistimme ystäväni syntymäpäivää meillä. Yhdistin siihen Vagabondin nilkkurini, KappAhlin XLNT sukkahousut (9,95€), lahjaksi saadun rannerenkaan ja oranssin KappAhlin iltalaukkuni.


En ole pitkään aikaan käyttänyt tuota laukkua, ja tuntui hienolta löytää se uudelleen. Tuo vihreän ja oranssin yhdistelmä näyttää kyllä todella upealta kuvissa, vaikka itse sanonkin!


Valmiina juhlimaan! Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen ulkonäkööni, ja tuosta mekosta tuli kyllä selkeästi uusi suosikkini. Niin se vain on, että ei aina tarvitse pukeutua tiukkaan, avonaiseen mekkoon tunteakseen itseänsä kauniiksi ja seksikkääksi.

Mitäs tykkäätte, toimiiko vihreä mekko mustalla pitsillä? Ja millaisia mekkohaaveita teillä muilla alkaa olla näin pikkujoulukauden lähestyessä?

In English: Another great find from H&M+! I love this green dress (29,95 €), and I think it goes nicely with my orange clutch (from KappAhl).

Comments

 1. Hyvin toimii, itseasiassa äärimmäisen hyvin! :) Miulla ei oikeastaan enää ehkä pikkujoulumekkohaaveita ole, kaappiini olen onnistunut löytämään sen täydellisen oranssin, mustan sekä tähtikuvioisen mekon! :) Oikeastaan meinaakin tulla valinnanvaikeus pikkujouluihin sekä valmistujaisiin päälle laitettavasta mekosta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaapa hyvältä, ja tähtikuvio varsinkin todella pikkujouluisalta! :)Ja mitä mekkoihin tulee, mieluummin aina liikaa valinnanvaraa kuin liian vähän. ;)

   Delete
 2. Ihana mekko! Siis aivan upea sun päälläs <3 Itse en ole mekoista ehtinyt haaveilemaan, kaiken uuden hankkiminen pyörii enemmänkin sisustuksen saralla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin. :) Ja joo, vähän oon sun blogista pystynyt päättelemään, että vaatteet eivät ole se suurin obsessio tällä hetkellä! ;)

   Delete
 3. Sait tunnustuksen mun blogissa :) Käypä kurkkaamassa!

  ReplyDelete

Popular Posts