Vuosien varrelta

Rakas ystäväni Johanna kyseli äskettäin blogissaan ihmisten noloja meikki- ja hiusmuistoja, ja siitä inspiroituneena ajattelin päivittää tänne omaan blogiini muutaman hieman vanhemman kuvan. Niitä oikeasti hävettäviä teinivuosien otoksia ette valitettavasti pääse näkemään, mutta ajattelin, että olisi hauskaa näyttää teille muutamia otoksia elämästäni blogin aloittamista edeltäneeltä ajalta. Enjoy!


Lokakuu 2010. Ostin tuon mustan mekon Vapaa Valinnasta (!), ja se hajosi ensimmäisellä käyttökerralla. Tykkäsin siitä kuitenkin niin paljon, että pyysin isääni (joka on perheemme ompelijamestari, meillä naisilla kun ei oikein tahdo neula kädessä pysyä) korjaamaan sen, ja käytin sitä vielä yli vuoden ennen kuin se päätyi pesussa liikaa lyhentyneenä ja kauhtuneena lumppukoriin. Kylläpä minulla muuten on ollut tummat hiukset (ja ylikasvanut otsatukka silmillä)!

Ainoassa kokovartalokuvassa on tietysti viinipullo kädessä. Anteeksi, äiti!


Syyskuu 2010.  Tuo sininen toppi (Ginatricot) oli pitkään yksi lemppareistani, ja sininen oli itseasiassa ensimmäisiä värejä, joita aloin oikein toden teolla käyttää myös pukeutumisessa (vanhoja kuvia katsellessa huomaa taas sen, kuinka mustavoittoinen vaatekaappini todella on ollut). Korut olen saanut ystävältä. 


Syyskuu 2010. Rakastin näitä Andiamon tennareita, ja käytin ne kirjaimellisesti puhki. RIP.


Myös tämä kuva on vuoden 2010 syksyä. Huhhuh, mikä Milla Magia -kampaus! Tavallaan tykkäsin mustan tukan ja kalpean ihon luomasta Lumikki-efektistä, mutta kyllä punainen on silti se hiusväri, jonka tunnen eniten omakseni.


Tammikuu 2011. Meikäläisen 23-vuotis synttärit, ja tunnelma katossa! Olen tilannut tuon mekon muistaakseni Elloksen postimyynnistä joskus lukioikäisenä, ja omistan sen edelleen. Poliisivermeet on hankittu Punanaamiosta aikoinaan joihinkin Halloween-bileisiin.


Huhtikuu 2011. Tämä oli pakko laittaa, koska sain kerrankin hiukseni nätisti! Huomattavasti vaaleampi ja pehmeämpi hiuslook kuin aiemmissa, tykkäsin kovasti. (Hiuskukka H&M, korvikset Bijou Brigitte.)


Lokakuu 2010. Näyttävä sulkapanta löytyi Seppälästä. Tämänkin omistan edelleen, mutta sitä tulee käytettyä valitettavan harvoin.


Syyskuu 2010. Hyvin tyypillinen esimerkki tuon ajan tyylistäni - mustaa, mustaa, denimiä, ja vähän lisää mustaa. Tykkäsin tuosta Espritin farkkuhameesta kovasti, mutta ostin siitä hieman turhan pienen koon, joten se jäi käyttämättä ja taisi päätyä UFFille. 


Elokuu 2011. (Joko siitäkin on vuosi??) Behold, hän käyttää värejä! Tuo violetti Ginan toppi on tällä hetkellä jäädäkö-vai-eikö-jäädä pinossa, se saattaa päätyä joko kirpputorille tai takaisin omaan kaappiin. Olen huomannut, että hetken poissa vaatekaapin hyllyltä olleet vaatteet saattavat tuntua taas kivoilta pienen väliajan jälkeen. Toisaalta jos vaatteen olemassaolon unohtaa täysin, on se ehkä merkki siitä, että on tullut aika siirtää se seuraavalle onnekkaalle omistajalle. Noita korviksia olen jo pitkään etsinyt kuumeisesti, missähän lienevät...

Kyllä sitä pariinkiin vuoteen näköjään mahtuu yllättävän paljon kaikkia unohtuneita vaatteita ja hiustyylejä! Täytyy kyllä joskus etsiä käsiinsä vielä vanhempaa tuotantoa, niistä saa varmasti jo hyvät naurut... Nyt kuitenkin lopetan aikamatkailun, ja keskityn tulevaisuuteen. Huomenna on nimittäin palkkapäivä, ja tiedättehän mitä se tarkoittaa. One word: Ideapark.

Comments

  1. Thanks, oli kyllä kivaa! Punaset hiukset on aivan taivaalliset, harmittaa vaan kun ne haalistuu niin nopeesti, varsinki nyt kesällä kun on kuuma ja joutuu pesemään tukkaa koko ajan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts