Pitsitoppi 3x

Tykkään tämän kesän pitsitrendistä todella paljon, koska pitsitopit ja mekot ovat niin monikäyttöisiä. Helppo valinta kesäisiin juhliin, mutta toisaalta myös hyvä tapa piristää arkiasua. Ja onko olemassa kesäisempää yhdistelmää kuin pitsi, ballerinat ja auringonpaiste? (Hmm, ja ehkä vielä siihen kaveriksi jätski tai kylmä siideri. Perfection.)

Tällä hetkellä ylivoimainen suosikkivaatteeni on tämä Forever21:lta tilaamani viininpunainen kaunotar. Se vaan näyttää hyvältä lähes kaiken kanssa! Meinasin ensin tilata samaisen topin mustana, koska ajattelin sen olevan yhdistelyn  kannalta helpompi, mutta kyllä tämä burgundykin toimii todella kivasti yllättävän monen eri värin kanssa. Hintaa topilla oli 15,40 €. Tässä asussa yhdistin sen samaisesta kaupasta ostettuun inkiväärinoranssiin trikootoppiin (5,75 €), H&M:n kynähameeseen, Seppälän legginseihin ja Skopunktenin ballerinoihin. Rannekoru on KappAhlista.


Tässä samainen toppi yhdistettynä hieman arkisempaan asuun; Ginatricotin vihreään perustoppiin ja KappAhlin löysiin farkkuihin. (Pahoittelen teinimäistä kuvanottotapaa, oli HIEMAN kiire... toisaalta kuvaustekniikka on tämän kuvan kohdalla erittäin sopiva, koska kuva on otettu teinivuosieni makuuhuoneessa vanhempieni luona!)


Ja lopuksi sitten taas hieman keäisempää ja tyttömäisempää lookkia! Mielestäni erityisesti tuo (muistaakseni) KappAhlista ostettu kaulakoru sopii aivan ihanasti tämän pitsitopin kanssa. Farkkuhameen olen ostanut Seppälästä, ja topin alla pilkottaa tällä kertaa aivan tavallinen musta alustoppi (Ginatricot). Verkkosukkikset löysin vanhan sukkakorini perukoilta vanhempieni luota, ja täytyihän ne sieltä pelastaa! Korvakorut puolestaan ovat lahja ystävältä.


Ai niin, uuden suosikkitopin lisäksi minulla on myös uusi kenkärakkaus! Kauan himoitsemani oranssit korkkarit löytyivät Seppälän alennusmyynnistä kymmenellä eurolla. Ja oli muuten taas hyvin ajoitettu ostos - olin vain pari päivää sitten katsellut ja sovitellut kyseisiä kaunokaisia toisessa Seppälän liikkeessä, mutta silloin niiden hinta oli vielä 20 euron luokkaa. Kerrankin oli siis ihan OIKEASTI fiksua jättää joku himottava ostos vielä hetkeksi kaupan hyllylle!

On ne niin kauniit!

Sellaista tällä kertaa. Onko joku muu muuten hurahtanut pitsitrendiin, ja joko olette tehneet hyviä löytöjä kesän alennusmyynneistä?

Mukavaa sunnuntaita!

Comments

Popular Posts