Kesäbilettäjä

Nyt kun olen töissä, laittautuminen jää arkisin vähemmälle kuin kouluaikana. Jostain syystä kellon pärähtäessä soimaan klo 6:30 eyeliner ja suoristusrauta unohtuvat kummasti, ja päälle tulee kiskottua farkut ja se tunika, joka sattuu olemaan kaapissa päällimmäisenä. Siksi onkin mukavaa, että kesäviikonlopuille on osunut erinäisiä juhlia - pääsen sentään välillä päästämään hypernaisellisen puoleni valloilleen!


Tässä asussa juhlistin ystäväpariskunnan tupareita pari viikkoa sitten. Päähine, korut ja sukkahousut löytyivät jo ennestään varastoista, mutta pääsin testailemaan paria uuttakin vaatetta. Jos joku ei vielä tiennyt, olen aivan hulluna kynähameisiin, ja pitkän harkinnan jälkeen uskaltauduin ostamaan sellaisen myös punaisessa värissä. Meikäläisellä on alavartalon suhteen (vielä) enemmän komplekseja kuin yläkropan, joten vaikka pidän nykyään kirkkaistakin väreistä, alaosissa turvaudun yleensä tummiin sävyihin. Mutta eipä tuo punainenkaan hullummalta näytä, vai mitä? Hintaa hamosella oli 9,75 €, ja ostopaikkana oli forever21.com.


Peplum-mallisen puseron löysin Lindexin alesta. Olin vähän harmissani, koska sitä oli minun koossani jäljellä enää mustassa värissä (lisää väriä vaatekaappiin -projektini jatkuu yhä), mutta tuon punaisen hameen kanssahan musta toimi hyvin! Paidan tarkkaa hintaa en enää muista, mutta jotain kympin luokkaa se oli. Mitä muuten tykkäätte tuosta peplum-trendistä ylipäätään?


Tämä toinen asu puolestaan valikoitui ylleni viime lauantaina, kun edessä olivat vielä isommat juhlat: ystävien häät. Korallinpunainen rocks my world edelleen, ja siksipä ihastuin tähän mekkoon heti kun näin sen KappAhlissa. Jostain syystä tykkään nykyään todella paljon vaatteista, joissa on kaikenlaisia röyhelöitä ja kerroksia - kohtuuden rajoissa tietenkin, en nyt puhu mistään 80-luvun päättäjäismekoista! Tässä mekossa oli aikalailla kaikki kohdallaan; väri, malli, ja sopivan vilpoisa materiaali. Kyllä sellaisesta paketista viitsi jo maksaa sen n. 28 euroa, jotka koltusta pulitin (liityin ostohetkellä KappAhlin klubiin joten sain 20% alennusta, yay!).


Yhdistin mekkoon vanhat Seppälän sukkahousut ja boleron, Vero Modasta ostetun rannekorun (n. 9 €), Ginatricotin kaulakorun, Glitterin hiuskoristeen ja synttärilahjaksi saadut korvakorut. Valkoiset avokkaat ovat Skopunktenista, ja vaikka ne ovat kohtuullisen mukavat jalassa, olin hieman pettynyt niiden laatuun. Jo kirkon pihassa huomasin, että pihapolun pikkukivet olivat naarmuttaneet kenkien valkoista pintaa,  jättäen jälkeensä rumia mustia läiskiä. Myöskään korkolaput eivät vaikuta kovin kestäviltä. No, joskus käy näinkin kun halvalla (19,90 €) ostaa. Johan minä ehdin kyseisiä jalkineita kahdesti käyttää...

Molemmissa juhlissa oli erittäin hauskaa, eikä biletys ota tältä kesältä loppuakseen; luvassa olisi vielä ainakin yhdet häät ja ulkomaille muuttavan kaverin läksiäiset. Ensi viikonloppu menee kuitenkin rauhallisemmissa merkeissä, mikä tekee sekin välillä hyvää. Nyt jos tuo aurinko vielä viitsisi ilmestyä aamuisin töihin!

Onko muilla paljon juhlia tänä kesänä? Ja aiheuttaako juhlapukeutuminen teille yleensä innostusta vai ahdistusta?

Comments

Popular Posts