Vapaalla

Minulla oli torstaina vapaapäivä, ja onnekseni se sattui olemaan suhteellisen aurinkoista sorttia. Siihen päälle vielä terassireissu hyvässä seurassa, ja minullahan oli suorastaan loistava tilaisuus päästä testaamaan uusia kesävaatteitani!Sekä nuo caprihousut että korallinpunainen (näissä kuvissa enemmän oranssilta näyttävä) paita ovat uusia hankintoja, ja ostin molemmat KappAhlista. Housuilla hintaa oli n. 28 €, kun taas paita maksoi vajaat 18 €. Ostin siis pitkästä aikaa jotain ihan täydellä hintaa! Tosin näissäkin ostoksissa hyödynsin KappAhlin "ota 3 maksa 2" -kesätarjousta. (Kolmas ostokseni oli t-paita poikaystävälle. Kaverin tämänhetkiset t-paidat ovat lähes kaikki nähneet jo keskimäärin kolme kesää, joten ajattelin piristää häntä uudella. Vuoden tyttöystävä -palkintoa odotellessa!)

Tuo paita näytti rekissä vähän epäilyttävän malliselta, mutta sehän olikin sitten aivan ihastuttava päällä! Ja tuo väri... en oikeasti osaa päättää, kumpi tämän kevään suosikkiväreistäni on täydellisempi, koralli vai minttu. Molemmat. Ovat. Niin. Ihania.


Tämä kuva on taas sarjassamme "mites toi ilme"... mutta sattui nyt sitten olemaan ainoa otos, jossa nuo caprit näkyvät edes jotenkin. (Also, kuvittelen näyttäväni tässä jotenkin tavallista "hoikemmalta". Hah.) Housutilanteeni on ollut lähiaikoina varsin traaginen, koska onnistuin repimään/kuluttamaan puhki kahdet farkut hyvin lyhyen ajan sisään. Nuo caprifarkut (tai no, farkkulegginsit) olivat pelastava enkelini - tykkään mallista ja istuvuudesta TODELLA paljon - vaikka pöksyjen päälle kiskominen kestääkin noin viitisen minuuttia, sillä käytössä löystyneitä jegginsejä kammoavana ostin peräti kaksi (2) kokoa tavallista pienemmät housut!


Nude rannekoru löytyi H&M:ltä kolmen euron hintaan. On muuten varmaan ainoa ostamani tuote IKINÄ, johon oli kiinnitetty kokolappu "XS/S". Kiitos, luonnottoman kapeat kädet, joissa mikään koru ei pysy! Mutta tuo on joka tapauksessa hieno.Lopuksi vielä lähikuva noista Skopunktenin kengistä ilman sukkia. Nuo ovat kyllä aivan sairaan mukavat, ja ainakin  toistaiseksi myös ehjät! (Huom. myös iloisen oranssit varpaankynnet.)

Sellaista vapaa-ajan vaatetusta täällä. Ja jatkoa seuraa, koska meikäläisellä onkin nyt luvassa pitkä viikonloppu! Harmi vaan, että ennusteet eivät lupaa ihan caprikeliä...

Hauskaa viikonloppua kaikille, rain or shine!

Comments

  1. Luulisin, että tuo H&M:n käsikoru on tarkoitettu suhteellisen reiluksi: jopa sellaiseksi, jonka saa halutessaan nostettua korkeammallekin kuin vain ranteeseen. Mulla on tuo samanainen koru samassa koossa, ja olen pitänyt sitä jonkin verran kyynärpään alapuolella, sillä se on todella reilu ranteessa pidettäväksi.

    ReplyDelete
  2. Voi hyvin ollakin, itse en tosin osaa käyttää koruja niin ylhäällä... Mutta varsinkin jos on käsivarret vähän timmimmässä kunnossa, voin kuvitella että kyseinen koru näyttää kivalta myös ylempänä. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts