Pois mukavuusalueelta!

Nyt olisi luvassa jälleen tällainen hieman epämääräinen kokoelma asukuvia viimeisen viikon ajalta. On se kyllä ihanaa, kun ulkona on lämmintä, ja pystyy sen myötä olemaan hieman luovempi pukeutumisen suhteen! Kaivoin esimerkiksi pitkästä aikaa pari kesäistä printtivaatetta esiin kaapin perukoilta. Eilisiltaisia kaverin bileitä varten palasin kuitenkin hetkeksi tuttuun ja turvalliseen tummaan värimaailmaan.

Ensin kuitenkin esittelyssä nämä astetta kesäisemmät kuosit!


En ole mikään kukkaprinttien suurkuluttaja - isokokoisella ihmisellä niissä piilee kesämökin sohvalta näyttämisen riski. Parina viime keväänä kauppoihin on kuitenkin ilmestynyt huomattavasti aiempaa mukavampia (ja vähemmän mummomaisia) floralseja, ja olen itsekin innostunut hankkimaan pari kukkaismekkoa/toppia. Eniten tykkään tummalla taustalla varustetuista kukkakuoseista - musta tai tummansininen tasapainottaa sopivasti helposti yli-söpöiltä näyttäviä, värikkäitä kukkakuoseja. Myös neutraali alaosa, kuten tässä KappAhlin tummansiniset perusfarkut, tekee kukkaprintistä minulle toimivamman.


Tämän  kyseisen topin (Vero Moda / Only) ostin viime kesänä alesta. Aluksi olin suunnitellut käyttäväni sitä ihan mekkona legginsien kanssa, mutta koska ensimmäiset pesut veivät kyseisestä vaatekappaleesta ne kuuluisat ratkaisevat sentit, olen käyttänyt sitä lähinnä farkkujen kanssa. Tällä kertaa yhdistin siihen lisäksi tuon Vilan vanhan  nahkatakin (joka sai kylläkin tällä viikolla väistyä uuden Seppälä-version tieltä), H&M:n kaulakorun ja Skopunktenin kengät. Mielestäni oikein toimiva kokonaisuus puolipilviselle kesäpäivälle.


 Viime maanantaina juhlistettiin poikaystävän syntymäpäivää lounaan ja elokuvan merkeissä, ja valitsin kyseiselle aurinkoiselle päivälle yllä näkyvän asun. Gossipin maksimekko on hankittu aiemmin keväällä äidin 60-vuotisjuhlallisuuksiin, enkä ole sitä sen jälkeen juuri pitänyt. Sekä väriltään että tyyliltään hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle sijoittuva mekko on kyllä kaunis ja tosi mukava päällä - ainoa huono puoli siinä on liian löysä ja mielestäni hieman "toispuoleinen" rinnusta, jota olen joutunut tuunaamaan hakaneuloilla. Mutta onhan tämä nyt ihanan kesäinen! (En maksanut mekkoa aikoinaan itse, joten en muista sen tarkkaa hintaa.. mutta jotain 35 euron luokkaa se taisi olla.)


Ymmärrän hyvin, että varsinkin hieman lyhyemmät naiset saattaavat tuntea ahdistusta maksimekkojen suhteen - itsekin tunsin aluksi oloni lapseksi äidin liian pitkässä mekossa, vaikka olen tosiaan lähes 180 senttiä pitkä! Eikä tuo liian löysä yläosa kyllä auttanut asiaa, heh. Mutta loppujen lopuksi siihen outoon tunteeseen tottui äkkiä, eikä ainakaan tarvinnut hävetä valkoisia vampyyrikinttujaan. Sitä paitsi ainakin tuo oma 100% puuvillaa oleva mekkoni on todella vilpoisa. Asusteiksi pääsivät tällä kertaa Seppälän satiinirannerengas (3,95 €), kaverilta saatu laukku ja H&M:n hiuskukkanen.


Lopuksi sitten sitä tummempaa tyyliä! Olen kyllä selvästi oppinut käyttämään värejä useammin, koska kaveritkin kommentoivat, etteivät ole nähneet minua hetkeen noin tummansävyisessä asussa. Onneksi kuitenkin tuo Seppälän rannekoru ja ihanat minttukynnet (Essien sävy Mint Candy Apple) piristävät hieman tätäkin kokonaisuutta!


Stockerin olkaimeton toppi (15 €) on tummansininen, vaikka kuvissa mustalta näyttääkin. Vain tuo yläosan pitsikoristelu on oikeasti musta. Olkaimettomuuskin on  minulle hieman uusi juttu; kärsin koko illan "haamuolkaimista", ja yritin nostaa muka valahtaneita, olemattomia olkaimia takaisin ylös. :D Mutta kuten sanottua, kaikkeen tottuun. Mielestäni tuo toppi oli joka tapauksessa erittäin tyylikäs kaveri tutulle ja turvalliselle H&M:n kynähameelleni, ja olin oikein tyytyväinen tummaan iltalookkiini. (Kaulakoru KappAhl, korvikset lahja kaverilta, legginsit Seppälä.)

Koska tämän postauksen teemaksi muodostui näköjään vaatetus, joka vie pois omalta mukavuusalueelta - minun tapauksessani muun muassa siis kukkaprintit, maksimekot ja olkaimettomat topit - haluaisin nyt kuulla teidän kokemuksianne aiheesta. Missä menevät teidän mukavuusalueenne rajat? Onko olemassa jotain vaatekappaleita, joihin ette ikinä voisi kuvitella pukeutuvanne, vaikka teoriassa/jonkun muun päällä tykkäätte niistä paljonkin?

Loppuun vielä yksi hömppäkuva. Mukavaa sunnuntaita kaikille! Pus!Comments

Popular Posts