Laivatunnelmia

Käväistiin poikaystävän kanssa pääsiäisloman kunniaksi 23h-risteilyllä, tarkoituksenamme rentoutua ja viettää vähän laatuaikaa kaksin. Oli kyllä tosi mukava reissu, yhtä asiaa lukuun ottamatta... satuttiin nimittäin samalle laivalle "muutaman" juuri armeijasta päässeen poitsun kanssa, ja voitte uskoa, että näillä isänmaan toivoilla oli aika kova meno päällä. Onneksi pahimpia mölisijöitä ei sattunut ihan viereisiin hytteihin!

Lähtöpäivän asuksi valikoitui tällainen yhdistelmä. Tykkään hirveästi tämän hetken pitsitrendistä, ja sen innoittamana kaivoin komerosta tuon jo pari vuotta sitten Ginatricotin alesta löytyneen mustan pitsipaidan. Vihreän topin (5 €) ostin samaisesta liikkeestä viime viikolla. Tuollaiset pitkät, värilliset perustopit ovat kyllä tosi käteviä, niitä kannattaa aina hamstrata.  (Hame H&M, sukkahousut Seppälä, korvikset Ginatricot.)


Nuo Seppälän sukkahousut ovat myös uusi hankinta, ja maksoivat 7,95 €. Alan olla sukkahousujen suhteen hieman aiempaa seikkailunhaluisempi (ennen käytin nimittäin ainoastaan kokomustia sukkiksia), mutta mitään räikeitä värejä on tällä osastolla minulta turha odottaa.Tuttuun tapaani tuhlasin pienen matkabudjettini lähinnä kosmetiikkaan. Olin jo pitkään etsinyt uutta vartalonkuorintaa, ja tuo The Body Shopin kookoskuorinta (joka muuten tuoksuu aivan taivaalliselle) sattui olemaan tarjouksessa hintaan 9,90 €.

Se näyttääkin ihan herkulta!

Lisäksi ostin Cliniquen shimmerisen luomivärin (9,54 €) ja Mavalan kynsilakan (3,90 €). Laatumeikkejä edullisesti, ihanaa!

Koska parannettiin torstaiyönä maailmaa pikkutunneille asti, perjantaiaamuna oli hieman väsynyt fiilis (ei kuitenkaan krapula, kuten inttipojilla taisi olla, hahaa...). Hätäponnari ja vähäinen meikki saivat kaverikseen Seppälän tunikan ja kaulakorun. 

 Tässä ollaankin jo lähtötunnelmissa! Kiitos takatalven, käytän edelleen talvitakkia (Seppälä). Eläinkuosihuivi on H&M:ltä, farkut Lindexistä ja kengät kaverilta ostetut.

Kaiken kaikkiaan oli hieno reissu, mutta menihän siellä taas rahaa. Sanotaanko näin, että tässä kuussa ei enää hirveästi shoppailla... Mutta ei hätää, minulla on vielä kaikkea kivaa uutta varastossa, eli blogi päivittyy kyllä normaaliin tapaan. 

Hauskaa pääsiäistä kaikille, syökää suklaata ja rentoutukaa!

Comments

  1. Se luomiväri oli kyllä aivan uskomaton löytö! :) Pitsijutut on ihania, onneksi niitä on nyt tosi paljon kaupoissa... Ginalla ainakin on hirveesti kaikkia ihania pitsipaitoja 15-20 € hintaan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts