”Do I look fat in this?”

Kuten useimmilla isoilla tytöillä (korjaus - kaikilla tytöillä...ja pojillakin), minulla on ollut nuorempana tosi huono itsetunto. Toki nykyäänkin välillä tulee huonoja päiviä; sellaisia, jolloin ei halua edes katsoa peiliin, saati sitten lähteä ulos ihmisten ilmoille. Tällä hetkellä voisin kuitenkin sanoa, että olen aika tyytyväinen omaan ulkonäkööni. Olen paremmassa kunnossa kuin aikoihin (sekä henkisesti että fyysisesti), ja vaikka tämä kevät on ollut varsinkin opiskelujen näkökulmasta hyvin stressaavaa aikaa, olen pysynyt suht hyvissä väleissä kroppani ja naamani kanssa. Tämä positiivinen käänne on alkanut näkyä yhä enenevässä määrin myös pukeutumisessa.

Hyvänä esimerkkinä tämän kuvan violetti toppi. Ostin sen Ginan alennusmyynnistä jo monen monta kuukautta sitten, mutta ennen eilistä olin uskaltanut käyttää sitä vain kerran, koska olin omasta mielestäni liian lihava siihen. Eilen kuitenkin otin riskin ja kiskoin sen päälleni, ja kappas; oikeisiin asusteisiin yhdistettynähän se näytti oikein mukavalta! (Neuletakki Ginatricot, hame H&M, sukkahousut Seppälä, rannekorut H&M ja Kappahl, korvikset Sokos Emotion, hiuskoru Glitter.)


Tällä hetkellä on sellainen tunne, että voin kävellä asussa kuin asussa kadulla pystypäin, koska minulla on oikeasti hyvä olo omassa kropassani. Ja koska aina ei niin ole ollut, en todellakaan ota sitä fiilistä itsestäänselvyytenä. Toivotaan, että hyvä meininki jatkuu ja vielä paranee entisestään kesää kohti. Shoppailukin on tunnetusti huomattavasti mukavampaa, kun uskaltaa kokeilla eri juttuja, eikä stressaa koko ajan jokaisesta mahamakkarasta...

Toivottavasti teillä on kaikilla mukava viikko tiedossa! Kaivakaa tekin kaapin perukoilta se mekko/paita/whatever, johon haluatte pukeutua, mutta ette ihan uskalla... Ja muistakaa, että olette kaikki ihania, olitte sitten hoikkia, pyöreitä tai soikeita.

Comments

Popular Posts