Arkipäiväisiä asuja

Olen usein täällä blogissa harmitellut sitä, että olen tosi huono ottamaan asukuvia arkena. Yleensä kuvia tulee otettua lähinnä silloin, kun olen laittautunut jotain erityistä tapahtumaa varten, tai vaihtoehtoisesti silloin, kun olen ostanut jotain kivaa uutta.  Tällä kertaa ajattelin kuitenkin lätkäistä tänne muutaman kuvan ihan niistä perusarkiasuista, joissa olen käynyt koulussa tai juossut asioilla. Hieman ilta- ja bileasuja tylsempiähän nämä toki ovat, mutta yritän kuitenkin saada joka päivä asuuni jonkin hauskan jujun, joka saa arjen tuntumaan vähemmän harmaalta.

 
Harmaa lököpaita löytyi Ginan alesta joskus viime vuonna, muistaakseni maksoin siitä vain muutaman hassun euron. En yleensä tykkää vajaamittaisista paidoista, mutta tuossa tuo malli ja mitta jotenkin toimivat. Seppälän farkkuhame on arkiklassikko, jota tuleekin käytettyä todella usein. (Musta alustoppi Ginatricot, kaulakoru ja sukkahousut Seppälä.)


Käytän arkisin yleensä laseja. Koska silmäni ovat suhteellisen herkät, käytän kertakäyttöisiä piilolinssejä lähinnä iltakäytössä, aurinkolasien kanssa ja esim. urheillessa.  Korvikset löytyivät Glitteristä parin euron hintaan. 

 
Välillä tulee päiviä, jolloin tuttu ja turvallinen musta tuntuu jostain syystä ainoalta realistiselta vaihtoehdolta arkipukeutumiseen. Tämä asu on suhteellisen tyttömäinen, kiitos pitsisomisteisen topin (Ginatricot), a-linjaisen hameen (Seppälä) ja rintaa korostavan boleron (Vero Moda). Nuo Seppälän nahka- ja höyhenkorut täydentävät mielestäni tätä kokonaisuutta hauskalla tavalla. Sormus on viime kerran korupostauksessakin vieraillut Kappahl-löytö.(Pahoitteluni huonosta kuvanlaadusta, ilmeisesti halpiskamerani ei pysty käsittelemään kokomustaa asua sekoamatta.)Tuo viime syksynä löytynyt Vero Modan neuletakki on muodostunut todelliseksi kestosuosikiksi – jotenkin se vaan sopii asuun kuin asuun. Halosen löysät farkut maksoivat vajaat neljä kymppiä, ja ovat aivan huippumukavat, joskin hieman liian löysät minulle nykyään. Jo pari vuotta vanha toppi on Seppälästä. Tässä asussa halusin jatkaa neuletakin väriteemaa violeteilla asusteilla. Hyödynsin pääsiäisenä Seppälä Klubin -30% tarjousta tuohon violettikiviseen kaulakoruun, se oli vaan niiiiin vastustamattoman värinen! (Huom. väri on luonnossa todella kirkas violetti, joka ei siis todellakaan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa.) Pituuskin on tässä ihan toimiva. Violetit eläinkuosikorvikset puolestaan löytyivät Vero Modasta hintaan 3,90€. Ovat muuten tämän hetken ehdottomat suosikkikorvakoruni – jotenkin ne sopivat kiinni olevien hiusten kanssa todella hyvin. 


Vähän lisää blingiä Seppälän paljettitennareilla! Ovat muuten olleet yllättävän kestävät ja hyvät jalassa, ottaen huomioon että taisivat maksaa jotain kympin…

Siinä muutama meikäläisen arkiasu. Ensi kerralla onkin luvassa jotain aivan erilaista: vappuasuja! (Ja ei, valitettavasti niihin ei sisälly mitään hauskoja hattuja tai pellemeikkejä. Mikäli siis ylioppilaslakkia ja glitter-huulikiiltoa ei lasketa edellä mainittuihin.)

Millaisia vaatteita tykkäätte käyttää arkisin? Onko teillä esim. jotain vakiovaatekappaleita tai suosikkivärejä, joilla on taipumusta valikoitua arjen asuihin?

P.s. Mikäli joku on ihmetellyt pitkää taukoa blogin päivittämisessä, kevään viimeisiin tentteihin lukeminen on pitänyt minut suhteellisen kiireisenä. Lupaan, että kun tämä kouluvuosi on parin viikon kuluttua virallisesti pulkassa, päivitysvälikin lyhenee taas!

Comments

Popular Posts