Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain pinkkiä

Tällä tämänkertaisella postauksella ei oikeastaan ole mitään varsinaista teemaa; tarkoituksena on vain esitellä muutamia alkuvuoden hankintoja, jotka ovat syystä tai toisesta tähän mennessä jääneet mainostamatta. Eli seuraavassa siis kaikkea pientä kivaa!
Ostin tämän pitsipaidan ihan tammikuun alussa, ja se on Seppälän Great Girls-puolelta. Mielestäni hyvä esimerkki siitä, että ns. "isojen tyttöjen" vaatteissa aletaan vähitellen mennä parempaan suuntaan; isokokoisen ihmisen vaatteen ei tarvitse olla muodoton säkki. Tällaisen paidan voisi hyvin kuvitella myös sinne ihan "normaalien" puolella. (Nyt jos kaikki vaatevalmistajat vain tajuaisivat, että voitaisiin myös tehdä ihan niitä SAMOJA vaatteita kaiken kokoisille.) Hintaa tälle paidalle tuli noin 13 euroa.

Tässä vielä lähikuva paidasta yhdistettynä uuteen lempparihameeseeni (H&M).

Olin täysin unohtanut nämä Glitterin parin euron korvikset, ennen kuin löysin ne sattumalta korurasian pohjalta pari päivää sitten. En erityisemmin välitä eläinkuosista vaatteissa, mutta koruissa ja asusteissa pidän siitä todella paljon! Näissä korviksissä minua viehätti kuvioinnin lisäksi muoto - ja tietysti se halpa hinta, hehe.

Seppälän alesta puolestaan tarttui mukaan ehkä hieman tavallisesta tyylistäni poikkeava kaulakoru (n. 4€). (Kuvan punainen toppi Vero Moda / 8€)

Tykkään erityisesti siitä, miten paljon kaikkea erilaista on saatu mahtumaan yhteen koruun: höyhentä, nahkaa, helmiäistä ja kimallusta.

Olen aiemmin mainostanut Seppälän hyviä mutta halpoja luomivärejä, ja nyt täytyy kyllä kehaista yhtä sieltä löytyvää kynsilakkaakin. Nuo Golden Rose matte- lakat jättävät kynnelle tosi jännän "huurteisen" mattapinnan, ja pysyvyyskin on hintaan (2,95€) nähden aika hyvä. Sain tuon sarjan vaaleansinisen lakan kaverilta synttärilahjaksi, ja ihastuin siihen niin paljon, että kävin ostamassa saman lakan myös pinkissä sävyssä. Toistaiseksi olen kokeillut tuota pinkkiä vain varpaankynsiin, koska en ole vieläkään raaskinut lakata geelikynsiäni (joissa on nyt myös pinkkiä glitteriä, kiitos Tiinan!).

Olen ihan rakastunut näihin!

Kynsien lisäksi viime viikolla uudistui tukka. Halusin hieman tummemman, violettiin taittuvan punaisen. Noh, yllättäen kaupan väristä tulikin sitten ihan kunnolla tummempi! Mutta loppujen lopuksi tykkään kyllä tästäkin väristä tosi paljon, ja vaihteluhan tunnetusti virkistää!

Semmoista tällä kertaa! Huomenna olisi sitten tarkoitus suunnata kaverin kanssa Ideaparkiin. Rahaa ei ole paljon, mutta eihän se ole ennenkään meikäläistä estänyt...

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Comments

Popular Posts