Uusi lemppari!

Minulla on tällä hetkellä menossa naisellinen kausi. Tykkään pukeutua kivoihin hameisiin, kihartaa hiukset ja laittaa huulipunaa, mikäli aikataulu sen sallii. Kyseistä laittautumisinnostusta saattoi voimistaa myös se, että ollessani yhtenä päivänä ruokaostoksilla mustissa vaatteissa, hattu päässä ja ilman meikkiä, joku mummoparka erehtyi viittaamaan minuun ja poikaystävääni lausahduksella "nämä POJAT tässä jonossa". Gee, thanks lady. Toivottavasti oltiin kuitenkin komea miespari? Noh, mummon syytä tai ei, viime päivinä olen halunnut pukeutua mahdollisimman naisellisesti. Ja onhan se laittautuminen vaan kivaa!

Naisellisuusinto osui sikäli hyvään ajankohtaan, että pääsin testaamaan yhtä alelöytöä, josta tulikin sitten heti uusi suosikkivaatteeni. Löysin pari viikkoa sitten H&M:n alesta aika perusmallisen mustan kynähameen kymmenellä eurolla, ja voi että se oli mukava JA hienon näköinen päällä! Jälleen tuli todistettua se, että tällainen hieman lihavampikin täti pystyy kantamaan vartalonmyötäisen vaatteen ylpeästi. Käytin hametta ensi kertaa nyt lauantaina, kun vietimme ihanan ystäväni Katan kanssa tyttöjen iltaa. Tuossa hameessa oli muuten todella hyvä tanssia!

Yhdistin hameeseen vanhan Lindexin punaisen halterneck-topin, nuo iänikuiset Andiamon kengät sekä Seppälän paksut sukkahousut. Kaulakoru ja rannerengas (2,40 €!) ovat Kappahlista, hiuskoru Tallinnasta ja korvikset ties mistä (löysin ne lipaston perukoilta).


Mustien sukkahousujen ja kenkien kanssa tuo hame ei pääse ehkä kuvissa täysin oikeuksiinsa, mutta kyllä näissäkin tuo kiva malli ja muoto näkyy. Kynähameet ovat kyllä hieno keksintö; ei tarvitse pukeutua roiskeläppään ollakseen seksikäs. Seuraavaksi voisikin yhdistää tuon hamosen johonkin vähän arkisempaan. Esim. perinteinen sihteerikkölook, jossa paitapusero on tungettu hameen sisään, voisi toimia. Monikäyttöiset vaatteet = parhautta!

Nyt onkin tullut aika paljon näitä ilta-/juhla-asuja, hehe. Täytyy taas alkaa ottaa kuvia myös päivälookeista, nyt kun alkuvuoden kiireet alkavat helpottaa. Tänään kuitenkin parantelen poskiontelontulehdusta sängyn pohjalla, seuranani tammikuun Elle ja Internetin kiehtova maailma.

Pysykää terveinä, tyylikäs voi olla myös lämpimissä vaatteissa!

Comments

Popular Posts