Helyjä

Olen aiemmin valittanut täällä blogissa sitä, että löydän tosi harvoin sopivia rannekoruja. (Yllättäenhän tämä johtuu siitä, että useimmat rannekorut ovat minulle liian isoja, vaikka toisin voisi helposti luulla!) Tämä tammikuu on ollut sikäli poikkeuksellista aikaa, että olen löytänyt peräti kolme kivaa (ja mikä parasta, aivan järjettömän halpaa) rannekorua. Korurintamalla alkaa siis näyttää suht hyvältä! Nyt kun vielä oppisin käyttämään sormuksia...
Tällä hetkellä olen erityisen tykästynyt tähän Glitteristä löytämääni ihanuuteen. Se on mielestäni jotenki kivalla tavalla romanttisen rönsyilevä, ja varsinkin tuo pieni hopeinen norsu on aivan loistava! Hopea + violetti on aina toimiva yhdistelmä, eikä sekään haitannut, että korun hinta oli alennettu 15 eurosta vaivaiseen kahteen ja puoleen euroon.
Kivana vastakohtana tuohon Glitterin koruun toimii Kappahlista ostettu hopeanvärinen rannerengas. Tykkään siitä, että koru on yhtä aikaa hauskan massiivinen ja pelkistetyn elegantti. Hintaa tällä kaunokaisella oli 2,40 €.
Uusimman korulöytöni tein tänään, ja paikkana oli jälleen Kappahl. Violetti vei taas mukanaan! Mielestäni tässä jotenkin hauskasti yhdistyy sirous ja rosoisuus. Kontrastit taitavat olla meikäläisen juttu! Tämäkin koru oli lähes naurettavan halpa, vain 1,50 €! Kannattaa muuten suunnata nyt Kappahliin koruostoksille; siellä oli alennettu kaikki jo valmiiksi alennetut tuotteet puoleen hintaan, ja ainakin tänään Tampereen keskustan liikkeessä oli vielä vaikka mitä kivaa jäljellä.

 Korujen kaveriksi sopivat tietysti parhaiten hyvin hoidetut, kauniit kädet. Meikäläisellä kävi taannoin niin hyvä tuuri, että pääsin kaverin kynsikurssille malliksi ja sain ilmaiset geelikynnet! Voin sanoa, että oli näissä taas hieman opettelemista, kun olin ollut niin pitkään lyhyillä kynsillä... mutta kyllä ne on hienot!
Vähän nuo kynnet alkavat olla jo huollon tarpeessa, onneksi pääsen siihenkin ensi viikolla (ja jälleen free of charge, ou jee!). Mielestäni nuo geelit ovat luonnostaan aika nätit, joten en ole lakannut kynsiäni, vaikka niin saisinkin tehdä. Koristin kuitenkin niitä Seppälästä ostamillani kynsitarroilla (1,95€).

Tammikuu tuli ja meni, eikä meikäläisen "shoppailutipaton" yllättäen taaskaan pitänyt. Keväällä mahdollisesti tapahtuvaa ulkomaanmatkaa silmälläpitäen aion nyt kuitenkin yrittää säästää mahdollisimman paljon kaikessa. Ei hätää; en ole luopumassa shoppaamisesta (tai bloggaamisesta). Olen kuitenkin vakaasti päättänyt selättää kirpputorikammoni, ja opetella ostamaan myös käytettyjä vaatteita. Kokojen löytäminen tulee varmasti olemaan turhauttavaa, mutta toisaalta tulen myös luultavasti tekemään aika uniikkeja löytöjä.

Tykkäävätkö muut shoppailla kirpputoreilla, ja osaatteko suositella hyviä paikkoja Tampereen seudulta?

Comments

Popular Posts