Happy New Year!

Niin se vuosi taas vaihtui! Huh, että olikin bileet... ja mikä sen parempi asu juhlistaa uutta vuotta, kuin uusi K-citymarketin mekko? :)


Pitäisi ehkä opetella poistamaan nuo punaiset silmät kuvista? No jaa, eihän tässä silmistä blogata, vaan vaatteista. Tuo pikkumusta on tosiaan ihan perus Citymarketista, eikä ole muuten ensimmäinen hieno mekko, jonka olen sieltä löytänyt! Sittarissa myydään myös hienoja kenkiä ja laukkuja, joissa on hinnat kohdillaan, joten kannattaa heittää ennakkoluulot nurkkaan ja katsastaan myös se vaatepuoli seuraavalla ostosreissulla.  Tämä kyseinen kaunotar oli alennuksessa, ja maksoi noin 15 euroa. Vähän lyhyenpuoleinenhan se on, minkä vuoksi päätinkin laittaa siihen alle "turvahameeksi" kaverilta saamani trikoominarin. Sukkahousut ovat H&M:n (ovat muuten olleet tosi hyvät, pitää käydä joku päivä ostamassa toisetkin), nuo vanhat kengänrähjät ostin silloin aikoinaan Andiamosta, rannekorut ovat kaikki Seppälästä, kaulakoru Glitteristä, ja päässä komeilee toinen niistä Tallinnasta ostamistani kukkapinneistä. Tuo mekko oli siis ainoa uusi ostos, eli selvisin näistä bileistä vaivaisella viidellätoista eurolla! Sitten saattoikin tulla hyvillä mielin taksilla kotiin...

Millaisissa tunnelmissa/vaatteissa vuosi vaihtui teillä? Teittekö lupauksia? Itsehän lupaan joka vuosi syödä vähemmän herkkuja, juoda vähemmän alkoholia, ja liikkua enemmän...joku vuosi varmaan vielä onnistun!


Comments

Popular Posts