Terveisiä Tallinnasta!

Viikonloppuna tuli tosiaan pyörähdettyä pikaisesti Tallinnassa. Kyseessä ei ollut mikään shoppailureissu, vaan ennemminkin ns. pariskuntamatka (meillä oli poikaystävän kanssa vuosipäivä lauantaina), mutta kyllähän siellä muutamia ostoksiakin tuli tehtyä.

Olin jo pitkään suunnitellut lämpimän kaulaliinan ostamista, ja ajattelin että se olisi tälle reissulle sopiva hankinta - oltiin nimittäin varattu shoppailulle sen verran niukasti aikaa, että en viitsinyt alkaa sovitella vaatteita. No, ihan mukava kaulaliina löytyi, mutta huvittavaa kylläkin ostin sen Vero Modasta. Niitä kun on täällä Suomessa niin kovin harvassa, että piti lähteä ihan ulkomaille shoppailemaan! ;)


Päädyin taas tuohon tuubimalliseen huiviin, koska se on mielestäni edelleen ehdottomasti käytännöllisin vaihtoehto. Tykkäsin myös siitä, että huivilla oli pituutta; voi sitten oman mielensä (ja sään) mukaan laittaa sen joko kaksin- tai kolminkerroin. Tuo väri on luonnossa sellainen "jotain pinkin ja beigen väliltä" -tyyppinen, ja se sopii mielestäni tosi hyvin sen tummanvioletin Your Face -takkini kanssa. Olisin alunperin halunnut jonkun vähän räväkämmän värin, mutta en löytänyt sellaista, jossa olisi ollut myös materiaali ja pituus kohdallaan. No, tuo nyt on ainakin suhteellisen helppo yhdistellä, eikä haittaa vaikka esim. hiusten väri vaihtuu jossain vaiheessa talvea! Hintaa huiville tuli 16,95 €.

Huivin lisäksi ostin pari pientä hiuskorua ja korvikset. Hiuskorut löytyivät Viru Keskuksen Expressions- kaupasta, joka oli muuten aivan ihana! Joka paikka täynnä kaikkea kaunista, kimaltavaa, ja - mikä parasta - edullista! Esimerkiksi nuo ostamani hiuskorut (2 kpl) maksoivat yhteensä vajaat neljä euroa.


Korvikset puolestaan löysin ihan sattumalta Tallinkin terminaalin kaupasta, heh. Saattavat hyvin olla jotain maanantaimallistoa, mutta hintaa niillä oli vain 3,45 €, ja paketissa luki sentään, että korut eivät sisällä nikkeliä. Söpöt ne on joka tapauksessa!


Vielä jotain tuli näiden lisäksikin hankittua, nimittäin kosmetiikkaa! Kuulun (yllättäen) siihen porukkaan, joka suuntaa laivalla ensimmäiseksi viinakaupan sijaan kosmetiikkapuolelle. Alkoholia en jaksa raahata kotiin, sitä saa Alkostakin. Mutta melkein aina löytyy jotain kivoja kosmetiikkatarjouksia, joita on pakko päästä hyödyntämään. Tällä kertaa ilahduin löytäessäni edullisia Body Shopin tuotteita, ja ostinkin sitten kookossuihkugeelin (5,90€) ja mangohuulivoin (5,90€). Aivan taivaallisen tuoksuisia molemmat, ja tuo mangovoi tekee kyllä oikeasti huulet tosi pehmeiksi! Viime hetkellä kassalla tarttui mukaan myös yksi Mavalan kynsilakka (4€). Mavalan lakat nyt vain ovat laadullisesti todella ylivoimaisia, enkä voinut vastustaa tuota hempeää Stockholm-sävyä. En ole vielä ehtinyt testaamaan, miltä se näyttää kynsissä, mutta onneksi nyt lomalla on aikaa keskittyä pitkästä aikaa myös kynsihuoltoon...


Siinä olikin kaikki ostokset! Muilta osin meikäläisen Viron matka keskittyi lähinnä syömiseen, juomiseen ja vanhassa kaupungissa kiertelyyn. Kannattaa muuten ehdottomasti käydä syömässä Olde Hansassa, jos on menossa Tallinnaan! Ihan älyttömän hyvää ruokaa, kiva tunnelma ja äärimmäisen mukava henkilökunta. Niin ja Tallink City Hotelin baarista saa loistavan mansikkamargaritan... 

Seuraavaksi olisikin ohjelmassa joululahjojen paketointia! Vaikka itseä varten on kiva shoppailla, kyllä lahjojen ostaminen on myös mukavaa puuhaa (varsinkin kun sen tekee ajoissa)! Onko teillä jotain toiveita pukinkonttiin, tai oletteko jo saaneet jotain kivoja lahjoja? Itsehän olen toivonut jotain niinkin tyylikästä kuin villasukkia! Toivottavasti olen ollut tarpeeksi kiltti...

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille, muistakaa syödä kunnolla kinkkua! Laihdutetaan sitten ensi vuonna. Ehkä. Todennäköisesti ei. :)

Comments

Popular Posts