Pikkujouluja!

Hei taas muruset! Pahoittelen pitkittynyttä hiljaisuutta, mutta pari viimeisintä viikkoa ovat kuluneet aika tehokkaasti esseiden, luentopäiväkirjojen ja tenttien maailmassa... Olen kuitenkin - luojan kiitos! - ehtinyt myös juhlistamaan muutamia pikkujouluja. Kuten aiemmin mainitsin, en ostanut tälle pikkujoulukaudelle yhtään uutta mekkoa tai toppia (ja voitte uskoa, että se ei ollut helppoa). Ajattelin kuitenkin laittaa tänne muutaman kuvan pikkujouluasuistani, joissa siis lähinnä yhdistelin uusia asusteita hieman vanhempiin vaatteisiin. Asusteet vaikuttavat kyllä loppujen lopuksi tosi paljon, koska ainakin minulta kysyttiin moneen otteeseen, että onko sulla uusi mekko. Eipä ollut ei, stailasin sen vain uudella tavalla!


Mekko - Seppälä, sukkikset - H&M, oikean käden rannerenkaat (5 kpl/ 2€) Seppälä, vasemman käden rannekoru - JC, bolero - Seppälä, kaulakoru ja hiuspinni - Glitter, korvikset - Seppälä, laukku (10 €) - Seppälä.

Mekko - Seppälä, laukku - Aleksi 13, kengät - kaverilta ostetut, oikean käden rannerenkaat - Seppälä, vasemman käden rannekoru (3 kpl/ 2,45 €) - H&M, sukkikset - H&M, kaulakoru (2,95 €) - H&M.
Tässä vielä lähikuva tosta kaulakorusta. Se on mun suosikki tällä hetkellä!
Mekko - H&M, housut - Lindex, vyö - UFF, rannekoru - Seppälä, kaulakoru - Bijou Brigitte, korvikset - Ginatricot. 


Semmosia! Mitäs tykkäsitte, any favorites? Ja olisi tietysti kiva kuulla myös teidän pikkujouluasuistanne! Oletteko tehneet mitään hyviä löytöjä, ja onko tänä viikonloppuna bileitä tiedossa? Tämä tyttö suuntaakin lauantaina Tallinnaan! Ja sain vähän joululahjarahaa vanhemmilta jo etukäteen, joten shoppailua tiedossa... ;)

Huippuhauskaa viikonloppua kaikille! <3Comments

Popular Posts