Lomatyyliä

Joulu tuli ja meni, ja mukavasti syödessä ja rentoutuessahan se sujui. Ihan vielä ei tarvitse onneksi palata arkeen, sillä meikäläinen saa tänä vuonna viettää ruhtinaallisen pitkän loman tammikuun 10. päivään saakka! Sitä ennen ehditäänkin juhlistaa sekä vuoden vaihtumista että omia synttäreitä, ja yllättäen molempia tilaisuuksia varten on jo hommattu uusi mekko. Muuten kuitenkin tykkään ottaa lomalla rennosti myös pukeutumisen suhteen. Tämän hetken suosikkiasuni? Farkut ja t- paita.


Minulla on ollut tänä vuonna yllättävän hyvä tuuri farkkujen löytämisen suhteen. Nuo kuvassa näkyvät leveälahkeiset farkut löysin sattumalta Haloselta, kun menin sinne etsimään urheiluvaatteita...joita en sitten koskaan ostanut, koska rahat menivät farkkuihin. Hups? Tykkään tosi paljon tuosta mallista; muuten rennot, mutta takapuolen kohdalta hyvin istuvat. Ja on tuo mustanharmaa värikin ihan toimiva. Hintaa noille housuille tuli noin 40 €, mikä on mielestäni vielä suht kohtuullinen hinta farkuista. T-paidan olen ostanut Ginatricotin syysalesta.

Olen nykyään sen verran koruhullu, että en oikein osaa jättää koruja pois edes silloin, kun löhöän kotona, heh. Siispä rennot lomakuteetkin kaipaavat mielestäni jotain pientä kivaa seurakseen. Sain äidiltäni joululahjaksi tämän Seija Rovion kaulakorun, ja se on mielestäni kivan persoonallinen - ei varmasti kävele samanlaista vastaan ihan heti, ainakaan täällä Pirkanmaalla! Ja eikö muuten sovi aika täydellisesti tuon t-paidan väreihin?

 Kaulakorun kavereiksi valitsin tuon aiemmin syksyllä ostamani Lindexin muovisormuksen, ja H&M:n rannekorut (3 €/ 3 kpl, mutta yksi niistä hajosi melkein heti otettuani sen käyttöön!).

Farkut ovat kyllä siitä mukava vaatekappale, että muuntautumiskykyä löytyy. Jos olen lähdössä vaikka kylään jonnekin tai istumaan iltaa kavereiden kanssa, tykkään laittaa päälle aavistuksen verran "hienomman" version tuosta perinteisestä farkut+t-paita -yhdistelmästä.Eri farkut ja eri paita, mutta perusidea on sama, ja tyyli edelleen rento. Ostin nuo mustat pillifarkut syksyllä Lindexiltä, ja täytyy sanoa, että ne kyllä istuvat aivan täydellisesti! Paita on uusi ja myös Lindexin, löysin sen alennusrekistä juuri ennen joulua (hintaa en kyllä millään enää muista, mutta jotain kympin luokkaa se oli). En ole yleensä hirveän innoissani kukkakuoseista, mutta jotenkin tuon mallisessa paidassa sekin printti toimii. Korvakorut ovat Bijou Brigittestä, ja ranteesta löytyvät samat Henkkamaukan korut kuin edellisessäkin asukuvassa.

Siinä vähän esimerkkejä siitä, miten tämä tyttö tykkää lomalla pukeutua! Ensi kerralla onkin sitten luvassa taas vähän juhlallisempaa meininkiä...

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts