All I want for Christmas is…a whole lot of accessories!

Pikkujoulukausi aiheuttaa usein kummasti sekä tilin tyhjenemistä että vaatekaapin täyttymistä mekoista, joita käytetään keskimäärin yhden kerran. Päätin tänä vuonna välttää tämän ilmiön sillä, että en yksinkertaisesti osta yhtään uutta mekkoa; roikkuuhan kaapissani lähes käyttämätön pikkumusta jos toinenkin. Mutta sehän nyt ei tule kuuloonkaan, ettei saisi hankkia mitään uutta, ihanaa ja kimaltavaa! Siksi strategiani pikkujoulukaudelle 2011 on yksinkertainen: asusteita, asusteita, asusteita.


Tämä aivan ihanan värinen iltalaukku löytyi Vero Modasta (Pieces) hintaan 16,95 € ja pääsikin jo viime viikonloppuna käyttöön. Siinä on metallinen ketju hihnana, mutta pidän tämän lajityypin laukuista enemmän ilman hihnaa – osittain ihan käytännön syistä, tämänkin laukun hihna tarttui sifonkimekkoni helmaan lauantaina baarissa. Ja tietysti mekon takaosaan, joten jouduin värväämään kaverin sitä irrottelemaan. Oltiin varmaan melko huvittava näky…


Ostin tämän sormuksen (Lindex 3,95 €) samalla reissulla laukun kanssa, minulla on näköjään joku pinkki-innostus päällänsä. Olen myös ihan hurahtanut isoihin, värikkäisiin muovisormuksiin! Muovi on siitä kätevä materiaali sormuksissa, että se ei pääse tummumaan tai ruostumaan.


Korvikset ovat myös Lindexilta (3,95€). Pinkki linja jatkuu… Sulkakorut ovat näköjään taas in (omasta mielestäni ne eivät kyllä ole ikinä out, heh), koska niitä näkyy tällä hetkellä lähes joka liikkeen koruhyllyssä. 


Löydän harvoin tosi kivoja rannekoruja (vaikka olen muuten iso, käteni ovat ilmeisesti pienet, koska varsinkaan rannerenkaat eivät ikinä pysy käsissäni), mutta tähän Kappahlin koruun ihastuin kyllä ensi näkemältä! Tämä olikin osa sitä kaksi korua viidellä eurolla tarjousta, jonka mainitsin Viikko asuissa –päivitysten yhteydessä. En tiedä, onko tuo tarjous vielä voimassa, mutta kannattaa käydä katsomassa! 


Tämä ruusukoru löytyi myös Kappahlista, ja sekin oli alennuksessa (6€). Mielestäni tuo koru on aivan täydellisen mittainen avokaulaisten mekkojen kanssa – ei kuristavan lyhyt, mutta ei myöskään valahda ärsyttävästi rintojen väliin!


Ja viimeisenä Seppälän rannekoru (5,95 €, tosin klubikortilla sai jonkun verran alennusta), joka kolahti tänään postiluukusta! Bling bling, anyone? ;) (Vähä hienoa muuten, että Seppäläkin toimittaa nykyään kotiin…eihän tässä kohta tarvitse lähteä ihmisten ilmoille ollenkaan!)

Semmosta tällä kertaa, mukavia pikkujouluja kaikille!

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts