Hameväkeä

Pikainen perjantaipäivitys, koska lo and behold! Sain otettua jopa pari suht onnistunutta kuvaa ihan itse! Take that, modern technology!


 Päätin viikonlopun kunniaksi ottaa käyttöön ton ihanan kukkahameen, jonka ostin alkusyksystä. (Yllättäen Seppälästä. Se oli silloin kun Nokian Seppälässä oli poistomyynti, ja ostin kaupan tyhjäksi.) Jostain syystä en ole sitä vielä pitänyt, mutta aika kivalta se näyttää! Yhdistin sen tuohon mustaan boleroon (joka on siis myös Seppälästä), Ginan pitkään, mustaan toppiin ja Aleksi 13:sta nilkkureihin (jotka alkavat vähitellen tulla tiensä päähän...no, kyllähän ne jo kaksi talvea kestivät). 

Olen muuten aina tykännyt hameista enemmän kuin housuista. Yläasteella minut tunnettiin siitä, että minulla oli (yleensä vielä lyhyehkö) hame päällä aina, jopa 30 asteen pakkasella, heh. Varsinkaan farkkuja en voinut nuorempana sietää, mutta nykyään tykkään niistäkin vähän enemmän, koska olen löytänyt omalle vartalotyypilleni sopivia merkkejä ja malleja. (Näin muuten viime yönä unta tosi hienoista, leveälahkeisista mustista housuista... olisikohan se enneuni seuraavasta hankinnasta?) Mutta kyllä hameet (ja mekot!) ovat edelleen vaatekaappini ykkösiä, jotenkin koen oloni kauniimmaksi ja naisellisemmaksi hame päällä.

Hauskaa viikonloppua kaikille, niin hame- kuin housuihmisillekin!

Comments

Popular Posts