Diamonds are a girl's best friend...

Hauskaa Halloween-viikonloppua kaikille!

Otsikko ei valitettavasti viittaa siihen, että olisin äkkirikastunut ja alkunut viettää aamiasta Tiffanylla. Sen sijaan palasin juuri ystäväni järjestämistä Halloween-bileistä, ja ajattelin jakaa kanssanne hieman erilaisen asukuvan!


Vaikka harkitsin toki monia eri asuvaihtoehtoja, valinta oli loppujen lopuksi helppo: kurvien kuningatar (ja yksi tyyli-ikoneistani) Marilyn Monroe! Mekon ja peruukin hommasin Punanaamiosta, ja kengiksi valikoituivat nuo kesällä hankitut Vagabondit, lähinnä sen takia, että en muita valkoisia kenkiä omista. Mekosta ja peruukista pulitin yhteensä 38 euroa, mikä oli mielestäni aika paljon. Toisaalta kerrankos sitä, ja ihan ymmärrettävää että alan liikkeet eivät voi pitää hintoja hirveän alhaalla - menekkiä on kuitenkin vain pari kertaa vuodessa.

Joka tapauksessa oli hauskaa leikkiä filmitähteä yhden illan ajan, ja juhlissa oli muutenkin tosi mukavaa! Nyt tämä kurvitar vaihtaa kuitenkin mekon pyjamaan ja painuu pehkuihin. Huomenna olisi tarkoitus suunnata Tampere-taloon tarkastamaan Naisday-tapahtuma.

Sweet dreams!

Comments

Popular Posts