Skumppaa, muotia ja paidattomia miehiä!

Kuten jo viime kerralla mainostinkin, sain lauantaina kunnian vierailla ihan oikeassa muotinäytöksessä. Kyseessä oli siis kahden tamperelaisen kampaamon, Bläkin ja Unique Hairdressingin, järjestämä kutsuvierastilaisuus. Mulla kävi niin hyvä tuuri, että ystäväni sai kaverin kautta kutsun, ja pyysi minut avecikseen. Arvatkaa vaan tarvitsiko miettiä kahdesti lähdenkö vai en! Tilaisuus järjestettiin Tampereen Hullussa Porossa, jossa en muuten ollut aikaisemmin käynytkään… tällä shoppailulla kun ei juuri ole varaa käydä baareissa, joissa siideri maksaa enemmän kuin sen kolme ja puoli euroa, heh. Mutta täytyy kyllä joskus lähteä sinne ihan viihteellekin – hieno paikka, ja vieläpä tosi hyvä sijainti (Koskikeskuksessa). Tykkäsin jotenkin siitä Lappi-henkisestä sisustuksestakin…

Noh, lauantai-illan tarkoitus ei kuitenkaan ollut tuoppien kumoaminen, vaan tamperelaisen vaate- ja hiusmuodin ihastelu. Uniquen ja Bläkin porukan loihtimien kampausten lisäksi nähtiin Super Mukavan, Vintage Gardenin ja Bronxin vaatteita, sekä Piubellon kenkiä ja Design Boulevardin sisustuskamaa. Kaikkien liikkeiden mallistoissa oli jotain kivaa, mutta erityisesti Super Mukavan yksinkertaiset mutta kauniit mekot ja Vintage Gardenin KAIKKI vaatteet saivat tämän muotifriikin sydämen hakkaamaan vähän tavallista lujempaa… Valitettavasti olin sen verran kaukana catwalkista, että kengät jäivät pakostakin vähemmälle huomiolle, kuten myös lavan eteen sijoitetut huonekalut. Hieno show joka tapauksessa! Ja voi niitä kampauksia… Kaikki näytti niin hyvältä, että ajatus kulki tätä rataa: ”Hmm, pitäis varmaan leikata tollanen tukka…ei ku hei, mä haluun ehdottomasti pidennykset…vai olisko sittenki hyvä idea blondata ja laittaa vaaleenpunanen raita otsatukkaan?” (Näin jälkikäteen ajateltuna vastaus ainakin tuohon viimeiseen kysymykseen on suht painokas ’EI’. Ehkä jätetään nämä uskaliaammat hiuskokeilut suosiolla muille!)

Tunnelmaltaan ilta oli mielestäni sopivan juhlava, olematta kuitenkaan liian jäykkä. Vieraaksi oli kutsuttu kaikenikäistä porukkaa, enemmistö taisi olla naisia, mutta kyllä siellä useampi herrasmieskin näkyi skumppaa siemailevan. Mistä päästäänkin lempiosuuteeni, eli tarjoiluihin! Kaikki vieraat saivat ovella kouraansa lasillisen kuohuviiniä, pöydissä oli isot lasipurkit täynnä vaahtokarkkeja (nam) ja saatiin siellä pientä suolaista purtavaakin...plussaa oli toki myös se, että alkupaloja tarjoilivat erittäin lihaksikkaat, paidattomat (ja kimaltavat! Oikeesti!) miehet. Iltaa varten oli luotu erikseen myös Bläkin ja Uniquen nimikkodrinksut, mutta sellaista ei tämä köyhä tullut ostaneeksi.

Koska en itse kovin usein pääse tällaisiin tapahtumiin, tuijottelin tietysti innoissani myös muiden vieraiden asuja. Juhlavuusaste oli vaihteleva – osa porukasta oli pukeutunut perussiististi, ja osa panostanut ihan toden teolla. Suuri osa naisista oli turvautunut vanhaan tuttuun luottovaatteeseen, eli pikkumustaan. Aina hyvä valinta, mutta olisin ehkä toivonut näkeväni hieman enemmän väriä. Mielestäni syksyn saapuminen ja iltojen pimeneminen ei nimittäin tarkoita sitä, että kaikki värit paitsi musta ja harmaa pitäisi haudata komeron pohjalle – päinvastoin! (Tässä kyllä vähän pata kattilaa soimaa mustasta kyljestä, koska noin ¾ omista vaatteistani on nimenomaan mustia.) Näin kuitenkin paljon tosi kivoja iltalaukkuja, ja nyt vähän kiinnostaisi löytää itsellekin joku kiva uusi pussukka baarireissuja ja muita tärkeitä (heh) tilaisuuksia varten.

Itse menin tietenkin muotinäytökseen ihan pokkana mekossa, joka on ostettu Citymarketista kahdella kympillä. What? Se on ihana mekko! Mekon kaveriksi pääsivät jo monta vuotta uskollisesti palvelleet saappaat (Tapas) ja nahkatakki (Vila). Siihen sitten vielä vähän Seppälän ja Glitterin alennuskoruja, sekä kampaajakoulun käyneen ystävän ammattitaidolla laittama tukka, ja meikäläisen juhlalook näytti tältä:
 

Ilme on taas vähän sitä luokkaa että jaa-a. :)

All in all, oli hauska ilta loistavassa seurassa!

Comments

Popular Posts