Ikuinen kenkäfriikki, kausittainen huivifriikki, orastava laukkufriikki.

Koko viikko on mennyt sairastaessa, mutta nyt alkaa vähitellen elämä voittaa! Uskaltauduin tänään jopa ulos, juhlistettiin nimittäin tyttöporukalla kaverin synttäreitä käymällä MegaSale-messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Meillä oli ehkä hieman liian suuret odotukset kyseisen tapahtuman suhteen, koska kyllä se hienoinen pettymys oli. (Toki mentiin sinne puoli yhden aikoihin, mikä oli ehkä virhe. Kalastuksessakin paras pyyntiaika on kuulemma aamulla!) Halpaa tavaraa toki löytyi, mutta suurin osa vaatteista oli myös melko halvan näköisiä. Kivoja kenkiä, sekä hius- ja kauneudenhoitotuotteita, oli kyllä saatavilla ihan reilulta vaikuttavalla hinta/laatusuhteella. Parhaiden kojujen ympärillä pyöri kuitenkin koko ajan niin paljon väkeä, ettei kukaan meistä jaksanut ahtautua ihmismassan läpi hypistelemään tuotteita (saati sitten sovittamaan). No, synttärisankari löysi joka tapauksessa hauskan minikokoisen hiustensuoristusraudan ja lämpösuojan 15 euron yhteishintaan (ei paha), ja itselleni tarttui matkaan se kauan haaveilemani iltalaukku (10€)!
Tuo laukku on mielestäni aivan jumalaisen värinen, ja kätevän kokoinen – ei liian iso, mutta kuitenkin sen verran tilava, että mukaan mahtuu muutakin kuin luottokortti ja yksi huulipuna (vaikka eihän siitä muuta oikeastaan tarvitsekaan, heh).

Olen oikeastaan alkanut innostua laukuista vasta ihan lähiaikoina. Ennen ostin aina yhden mustan, kivanmallisen käsilaukun, ja käytin sitä hajoamispisteeseen asti. Nykyään pää kääntyy kuitenkin yhä useamman laukun kohdalla, ja varsinkin noihin pikkulaukkuihin on muodostumassa aikamoinen himo. Mikään ei kuitenkaan voi voittaa materialistista ykkösrakkauttani, eli kenkiä. Siitä tulikin mieleeni: ulkoilutin tänään uusia, ihanan IHANIA Tapas- saappaitani!
Perfection. Loistavat kaikkien farkkujen, hameiden, mekkojen ja takkien kanssa. Lisäksi sopivan matalat (rakastan korkeita korkoja, mutta en osaa kävellä niillä kunnolla, ja näytän pituuteni takia yli viiden sentin koroissa lähinnä drag queenilta), ja vielä äärimmäisen mukavat jalassa. 
Tuon violetin neuletakin löysin viime viikolla Ideaparkin Vero Modasta (12,95 €), farkut ostin viime talvena Lindexiltä (sieltä löytyy parhaat farkut mun vartalotyypille), ja topin pari vuotta sitten Seppälästä. Kaulakoru ja eläinkuosinen panta on molemmat ostettu Glitteristä, ja rannerenkaan olen saanut ystävältä joululahjaksi. Myös tässä kuvassa näkyvä laukku on uuden laukkuinnostukseni satoa; törmäsin siihen muutama viikko sitten Citymarketin alessa. Sekin lähti muuten mukaan kympillä, ehkä kaikkien laukkujen hinnat ovat menossa siihen? A girl can dream…

MegaSalen jälkeen piipahdettiin myös muutamissa Tampereen keskustan kaupoissa. Olen jo pitkään suunnitellut tuubihuivin ostamista – ne on niin käteviä! – joten kun näin Ginatricotin Hämeenkadun myymälässä täydellisen värisen JA kuosisen yksilön hintaan 9,95 €, eihän sitä voinut jättää ostamatta. 
Kaiken kaikkiaan onnistunut lauantai-iltapäivä, hyytävän kylmästä tuulesta huolimatta: ihanien ihmisten seuraa, hyviä löytöjä, monet naurut ja taivaallista juustokakkua kahvila Runossa!

Kävikö muut Tampereella päin asuvat MegaSale-messuilla tänään, tai aiotteko mennä huomenna? Ja mitäs tykkäsitte?

Comments

  1. Ihana blogi! Pukeudut tosi inspiroivasti, oli mukava lukea blogiasi eilen, kun pohdin, mitä laitan ulos mennessä päälle. Törmäsin tähän sattumalta ja blogi siirtyi kyllä nyt heti suosikkiblogieni joukkoon. Toivottavasti jatkat bloggausta pitkään!

    ReplyDelete
  2. Tuo laukku on aivan ihana!! -Satu M ;)

    ReplyDelete
  3. Anonyymi: Kiitos ihanasta kommentista! Tosi kiva kuulla, että inspiroiduit blogista. Ja no worries, en oo ihan heti lopettamassa bloggausta, kyllä tää sen verran mukavaa puuhaa on!

    Satu M: Kiitos, se on kyllä suloinen!

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts