Flunssainen fashionista

Ei ollut ehkä mikään paras idea lähteä shoppailemaan lauantaina… sain nimittäin kahta kauheamman flunssan palkaksi. Viimeiset pari päivää olen siis viettänyt sängyn pohjalla tyylikkäästi pyjama päällä. Mutta oli se sen arvoista: löysin aivan ihanat mustat saappaat Ideaparkista! Voi, ne on niin hienot. Kuvia tulee myöhemmin, kun olen vähän terveempi ja innostun yhdistelemään niitä eri asuihin. Kannattaa muuten ehdottomasti vierailla Ideaparkin Tapas -myymälässä nyt, jos sattuu olemaan opiskelija. Sieltä saa nimittäin (tai sai ainakin vielä lauantaina) opiskelijakortilla 15% alennuksen, JA (muistaakseni) yli kolmella kympillä ostettaessa vielä 15 euron lahjakortin, joka on voimassa lokakuun loppuun. Ei paha!

Shoppailupäivän asuksi valitsin tällaisen.


 Mekko/tunika on H&M:n, ja se maksoi noin 7 euroa. Iconin bolero löytyi Sokoksen alennusmyynnistä (hinta oli muistaakseni kympin luokkaa), kaulakoru on Seppälästä (eurolla lähti!), kuten myös legginsit (2 pakettia/5 €, ja tarjous oli ainakin lauantaina vielä voimassa), ja rannekorun ostin viime vuonna JC:stä parilla eurolla. Vyön sain kaveriltani, samoin kuten kynsissä näkyvän Rimmelin 60 Seconds – kynsilakan (sävy 825: Sky High). Kenkiä lukuun ottamatta koko asulle tuli siis hintaa noin 25 euroa. Not bad, huh? Jalassa on mun edelliset Tapas-saappaat, jotka olen tosiaan omistanut syksystä 2007 lähtien.

Myöhemmin tällä viikolla luvassa siis kuvia uusista saappaista (on ne vaan niin ihanat!), ja muistakin viikonlopun ostoksista. Nyt tää painuu takaisin sänkyyn teekupposen ja nenäliinapaketin kanssa!

Tyylikästä alkuviikkoa, pysykäähän terveinä!

Comments

Popular Posts