Bilehileet

Keskiviikkona käytiin kavereiden kanssa pitkästä aikaa opiskelijabileissä Tampereen Tivolissa. Lähdettiin tosin kotiin (syömään!) jo yhden maissa, koska ollaan vanhoja ja raihnaisia (plus kaikilla oli seuraavana päivänä luentoja). Kuvia tuli kuitenkin napsittua alkuillasta, tässä yksi painokelpoisimmista:

Koska lähdin liikenteeseen käytännössä suoraan koulusta, halusin mahdollisimman low-maintenance bilelookin. Pidin samat farkut ja korut kuin päiväasussa (ks. edellinen postaus), mutta vaihdoin yläosaksi Ginatricotin topin ja vanhan luottokauppani Hervannan Seppälän alelaarista löytyneen boleron. Vieressäni poseeraavan Kaarinan paita ja aivan ihana vyö on molemmat ostettu Vero Modasta.

Yleensä tykkään laittaa mekon tai hameen jos oon lähdössä ulos, mutta kyllä tuo toppi ja bolero yhdistelmäkin on ihan toimiva! Bolerot on tietysti unelmavaatteita meille kaikille, jotka emme ole niin hirveän ylpeitä käsivarsistamme, ja tuo musta satiinibolero toimii mielestäni hyvin lähes kaikkien biletoppieni kanssa; se on mukavan siro, eikä tee kokonaisuudesta liian raskasta. Kuten aikaisemmin jo mainitsinkin, mulla on paha tapa hamstrata mustia vaatteita, ja vaikka olen oppinut käyttämään värejä suht rohkeasti päiväpukeutumisessa, suurin osa bilevaatteistani on edelleen mustia. (Olen tosin viimeisen puolen vuoden aikana ostanut yhden violetin, yhden oranssin ja kaksi punaista toppia, joten edistystä on havaittavissa!)


Jos joku on joskus miettinyt, miltä mun hiukset näyttää kun ne altistetaan jatkuvasti vesisateelle, tässä on vastaus siihenkin kysymykseen. Moving on! Tässä kuvassa näkyykin sitten tuo Ginan toppi aavistuksen verran paremmin. Se on ihanteellinen meikäläisen vartalotyypille sikäli, että rintavarustus pääsee mukavasti oikeuksiinsa, mutta ei-niin-kovin-ahkerasti treenattu (köh) maha pysyy kiltisti piilossa. Tuo toppi on kyllä palvellut pitkään ja uskollisesti, se on vieläkin loistokunnossa vaikka käytän sitä jatkuvasti - merkittävää sikäli, että kyseisen vaatekappaleen alkuperäishinta oli muistaakseni viisitoista euroa. Jaa että ei voi muka halvalla saada hyvää! Tykkään muuten todella paljon noista olkaimiin solmituista palloista. Hauska yksityiskohta, ja huomasin muuten vasta nyt kuvaa katsellessani, miten hyvin ne sopiikaan yhteen tuon rannekorun kanssa!

Tämmöstä rentoa biletyyliä tällä kertaa. Oon ollu tänään koko päivän kiltisti kotona tekemässä kouluhommia ja parantelemassa flunssaa, joten voisin huomenna palkita itseni - yllättäen - pienellä shoppailureissulla. Saa nähdä mitä löytyy! Sain myös kutsun kaverin tupareihin, joten lisää bileasukuvia lienee luvassa tulevaisuudessa...

Hauskaa perjantai-iltaa kaikille! Olitte sitten juhlimassa tai viettämässä koti-iltaa, tehkää se tyylillä. ;)

Comments

Popular Posts