Ahkera opiskelija?

Sää on tänään harmaa, sateinen ja masentava - vähemmän kiva juttu syksyn ensimmäiselle koulupäivälle. Onneksi vaatteilla voi hieman nostaa mielialaa!


Tunika ja farkut = meikäläisen luottoasu arkena. Nuo Seppälästä ostetut farkut ovat olleet todella positiivinen yllätys - harvemmin löydän neljällä kympillä farkkuja, jotka sekä näyttää kivalta, kestää että MAHTUU PÄÄLLE. Mutta ihmeitä näköjään tapahtuu! Tunika on ihan uusi, tilasin sen H&M.fi:stä niinkin hurjaan hintaan kuin 4,97 €. Olin ensin sitä mieltä, että tuo XL-koko on tällä kertaa vähän suuri, mutta onneksi siinä on keskellä tommonen kätevä kiristyssysteemi, joka luo vähän muotoa. Plus mieluummin liian väljä kuin liian pieni, eiks niin?? Tuo peilikoru on uusin rakkauteni, ostin sen viime viikolla Nokian (keskustan) Seppälän loppuunmyynnistä (siellä kannattaa käydä, jos Nokialla päin liikkuu, luulisin että hyvää ja erittäin halpaa tavaraa on vielä jäljellä!) ja hinnaksi jäi vaivaiset 50 senttiä. Vagabondin kengät (joiden ihanat kiilakorot ei valitettavasti näy kuvassa) ostin kesällä poikaystävän äitipuolen 50-vuotisjuhliin, ja käytinkin niitä sitten melkein koko kesän...tässä vaiheessa ne ovatkin 'hieman' reissussa rähjääntyneet, heh. Laukun sain ystävältäni, ja rannekorun ostin joskus kesällä Ideaparkin Glitterin alesta.

Sitten takki! Tykkään ihan älyttömän paljon tosta Aventuran takista. Ostin sen viime keväänä Sokokselta, ja hieman harmitti kun kesällä näin samaisen takin 50% alennuksessa...oh well, hieno se on silti. Napit tosin tuppaavat irtoilemaan, olenko kenties liian kovakourainen takin kanssa? :D Kaipasin tähänkin vähän lisää muotoa, ja tuo kaverilta peritty H&M:n nahkavyö sopii tarkoitukseen oikein hyvin.

Tavallaan harmittaa, että kesä on ohi, mutta toisaalta tykkään syysvaatteista enemmän kuin kesävaatteista. Esim. kerrospukeutumisen kanssa saa käyttää vähän luovuutta, kun taas kesällä tärkeintä vaatteissa on (ainakin itselleni) vilpoisuus ja mukavuus. Mites muilla, onko syksy teille pukeutumisen kannalta hyvä vai huono juttu?

Comments

  1. Mä pidän syksyssä nimenomaan siitä että saa laittaa paljon vaatetta päälle, saa käyttää huiveja, ja siis neuleet <3

    Toi tunika on tosi ihana, piti sanoa tänään mutta unohdin :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Se on kyllä kiva, mulla oli aluks vähä epäilyksiä ton värin suhteen, mutta on se loppujen lopuks ihan toimiva.

    Mulla on ihan hirvee neulekuume tällä hetkellä, mutta ne on pirun kalliita! Onneks sain sulta sen yhden hyvän. :) Huivikuume on myös, ja huivin vois ostaaki, karsin nimittäin aika tehokkaasti huivikokoelmaani sillon muuton yhteydessä...

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts