OOTD: Truly You bardot dress

(English below)


Olen viettänyt tällä viikolla talvilomaa. Rakastan sellaisia lomia, jolloin ei ole mitään tiukkaa aikataulua, vaan voi tehdä mitä huvittaa, milloin huvittaa. Keskiviikkona päätimme käydä mieheni kanssa elokuvissa katsomassa Loganin ja syömässä Tampereella The Grill -ravintolassa. Oli hauskaa pitää treffi-ilta kerrankin keskellä viikkoa, kun esimerkiksi ravintolassa oli todella hiljaista ja rauhallista. 

Asuksi kyseiselle illalle valikoitui vuodenvaihteessa ASOS Outletista ostamani Truly You -merkkinen mekko, jota en ollut vielä ehtinyt käyttää, vaikka se blogissa vilahtikin jo aiemmassa lookbook -postauksessa




Mekko / dress - Truly You (ASOS), UK 20
Kaulakoru / necklace - Lahja / gift
Kengät / shoes - Skopunkten, EU 42







Pahoittelen hieman epätarkkoja kuvia, en ehtinyt lähtiessä kaivaa kameraa esiin, joten mieheni nappasi nämä kännykällä. Kyllä niistä jonkin käsityksen kuitenkin saa. Tämä on aika ihana prinsessamekko, minkä lisäksi se on todella mukava päällä. Yläosa on ihanan pehmeää ja joustavaa materiaalia ja kerrankin tuo bardot -leikkaus toimii siinä mielessä, että kaula-aukon kuminauha on hyvä eikä luisu pois paikoiltaan. 

Kuten aiemman lookbook -postauksen kuvista ehkä huomasi, helma oli mekon saapuessa aika ryppyinen, eikä se silottunut vaikka roikotin mekkoa pari kuukautta henkarissa. Materiaali vaati silitysrautaa. Inhoan yleensä silittämistä, mutta tämän kohdalla se kyllä kannatti, helma oli sen jälkeen paljon kauniimpi. Tuon ulommaisen kankaan alta löytyy myös tylli, joka pitää hameosan kivasti muodossaan, sekä karkeampaa kangasta oleva alushame. Tämä mekko ei valitettavasti ole enää saatavilla, mutta vähän vastaavaa tyyliä löytyy harmaana ja sinisenä.

Keväistä viikonloppua kaikille!


In English: I've been on holiday this week. It's been lovely to have a week off from work without any specific plans or travel arrangements. Sometimes it's nice to just do whatever you want, whenever you want. On Wednesday, my husband and I decided to have a date night. We went to the movies to see Logan and for dinner afterwards. It was pretty fun to be out on a week night since we were basically the only people in the restaurant, haha!

I wore this Truly You dress I purchased from ASOS in December. I hadn't had a chance to wear it before, although I did feature it in a lookbook earlier this year.  It's no longer available but there are similar styles in grey and navy. This one has a lovely tulle skirt sewn in underneath, which gives it a nice shape. I really like the bardot style and on this dress, it actually stays off the shoulder, yay! The top half is very soft and the dress is extremely comfortable to wear. The only negative thing about this dress is the fact that you HAVE to iron it, and I hate ironing with a passion. It was super wrinkly when it arrived, and even though it hung in my closet for two months, the wrinkles did not go anywhere. It looks a lot better after ironing. Still, it is a very pretty dress so I can suffer through the painful ironing process!

I hope you all have lovely, sunny weekend!


Comments

  1. Ihana pinkki <3 Kannattaa kokeilla kostuttaa vaikka suihkepullolla ryppyisiä mekkoja kun roikotat niitä henkareilla! Mä säilytän kaikki mekkoni rekissä niin pysyvät aika sileinä, kunhan vaan jaksan paketista ne saatua silittää. Silittäminen on kyllä ihan kamalaa :D Ommellessa tosin oon huomannut että se on perisynti jos ei silittele kunnolla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä! Silittäminen on kyllä jotain ihan pahinta. :D

      Delete
  2. IHana mekko, ihan täydellisen värinen! <3 Mennäänkö ens viikolla kahville? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts