Red Lace for Valentine's Day

(English below)


Hyvää ystävänpäivää! Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle? Itse olen menossa töiden jälkeen mieheni kanssa syömään. Vaikka ystävänpäivä ei ole Suomessa varsinaisesti romanttinen juhla, se on kuitenkin rakkauden juhla jolloin vaalitaan tärkeitä ihmissuhteita. Ja toki puolisoni on minulle myös hyvä ystävä. :)


Kirjoitan tätä postausta edeltävänä iltana, mutta suunnitelmissani on pukeutua huomenna tähän Asoksen alesta tilaamaani Boohoon mekko.

Mekko / dress - Boohoo (from ASOS), UK 20

Ajattelin, että tämä olisi hyvä mekko ystävänpäivälle, koska se on väriltään ja tyyliltään teemaan sopiva, mutta ei kuitenkaan liian seksikäs. Mekko on lyhyt, mutta paksujen mustien sukkahousujen ja jakun kanssa voin ihan hyvin laittaa tämän vaikka menenkin seminaariin ennen treffejä. Ei sillä, että yliopistolla muutenkaan olisi mitenkään erityisen tiukka pukukoodi. Jos opettaisin, en varmaankaan menisi töihin tällaisessa mekossa, mutta tohtorikoulutettavien seminaariin koen sen ihan hyväksyttäväksi.

Olisin ehkä voinut ottaa tästä mekosta yhtä kokoa isomman saadakseni lisää pituutta, mutta ASOS ehdottaa nykyään aiempien ostosten perusteella, mikä koko tulisi valita, ja ehdotus oli tämä UK 20. Hyvin se mahtuu, vaikka vähän pelkäsinkin, että nuo hihat olisivat kireät. On ihan kiva, että Boohoon mekkoja saa jonkin verran myös Asokselta, nyt kun Boohoon toimituskulut ovat kalliimmat kuin ennen. Olen oikeastaan vähän kiukkuinen Boohoolle, koska en voi enää ostaa vaatteita EU-sivun kautta, ja Suomi-sivulla on pienempi valikoima ja kalliimmat toimituskulut! En kuitenkaan niin kiukkuinen, etten ostaisi ollenkaan heidän tuotteitaan, heh.

Mekko itsessään on todella kaunis, rakastan tuota pitsiyläosaa ja ihanan kevyttä sifonkihelmaa.

Toivottavasti teillä on kaikilla mukava ystävänpäivä ja vietätte sen teille tärkeiden ihmisten kanssa, oli kyse sitten kavereista, puolisosta tai perheenjäsenistä. <3

In English: Happy Valentine's Day! It's not really a romantic holiday in Finland, more of a celebration of friendship. However, I am going out to dinner with my husband after work. After all, he is my friend as well as a romantic partner. 

I'm writing this the day before Valentine's Day but I'm planning on wearing this cute red dress from ASOS. It's actually a Boohoo dress but I bought it at ASOS. I'm a bit annoyed at Boohoo because I can no longer buy from their EU site, I have to use the Finnish site and the delivery is more expensive! Well, obviously I'm not annoyed enough to stop buying their products altogether, haha. 

Anyway, I think the dress is very cute. I love the lace and the light chiffon layers. I am going to a seminar at the university before our date, but I'm going to wear opaque black tights and a jacket to make it more work appropriate. We don't really have a dress code at the university (as fas as I know) and I'm only going to a seminar with my fellow doctoral students. If I was teaching, I probably would not wear this to work.


What are you up to today? I hope whatever you're doing, you're spending time with your loved ones.


Comments

Popular Posts