Bik Bok Carly Dress

(English below)


Bik Bok ei ole kovin korkealla meikäläisen listalla, jos shoppailupaikoista puhutaan. Lähinnä sen takia, että merkin vaatteet loppuvat kokoon L, ja itse olen vahvasti XL/XXL -osastoa. Aina kuitenkin kannattaa kokeilla! Dress - Bik Bok, size L
Kultainen Carly-mekko koossa L näytti aika reilun kokoiselta, joten kokeilin sitä piruuttani tammikuussa. Se ei tuolloin ollut mielestäni niin kiva, että olisin ostanut sen täydellä hintaa, mutta viime viikonloppuna Helsingissä huomasin, että mekon hinta oli alennettu 15 euroon. Sillä rahalla sen jo viitsi ostaakin. Vanhana koruharakkana minun on tunnetusti vaikea vastustaa kimaltavia esineitä.

Kuvissa on vähän omituinen valaistus, joka saa mekon näyttämään jotenkin liukuvärjätyltä. Se on kuitenkin ylhäältä alas tasaisen kultainen. Vyötäröllä on solmittava nyöri sekä kuminauha, joka ei jousta hirveästi. Sanoisin, että jos olet yhtään minua isompi vyötärön kohdalta, tätä ei kannata ostaa. 46/48 -kokoiselle mekko kuitenkin mahtuu ihan mukavasti.

Tykkäisin mekosta enemmän, jos tuo yläosa olisi vähän istuvampi, eikä tuollainen pussittava. Selkäpuoli on kuitenkin mielestäni aika nätti. Mekko on selästä todella avoin, mutta peittää kuitenkin juuri ja juuri rintaliivit (sekä pahimmat muhkurat). Olkaimettomat liivit ovat tämän mekon kanssa välttämättömyys.

Alennettuun hintaansa nähden Carly on mielestäni oikein kiva, ja isokokoisena se on aina plussaa kun trendikkäitä, nuorekkaita vaatteita myyvistä putiikeista löytyy jotain, mikä mahtuu päälle. ;)

Shoppailetteko te ikinä Bik Bokissa?

Mukavaa viikonloppua!

In English: I don't usually shop at Bik Bok since they don't carry my size (the biggest size they offer is "large"), but sometimes I like to pop in and see if they have any cute accessories, or stretchy clothes that might fit me. Plus-size clothes are pretty hard to find in brick and mortar stores in Finland, and even if a store carries plus-sizes, the clothes are usually pretty matronly. So, as well as shopping online I tend to see if straight size stores have pieces that will work for me. "If it looks like it might fit, always try it on" is my motto.

I had already tried on this Carly dress in January, but didn't like it enough to buy it full price. However, when I went to Helsinki last weekend, it noticed it was on sale for 15 €. For that price, it was definitely a keeper!

I would say this dress fits up to size 48 (UK 20), but if you're more of an apple shape and/or bigger than me it probably won't fit, because although the sizing is generous, the waist is not very stretchy. However, if you're about my size (or smaller, obviously), it's worth giving it a try!

I really like the fact that the dress is sparkly - I love everything glittery and shiny - and I do love the low cut back. However, I do wish the front part was a bit more fitted. As it is, it doesn't really flatter my bust. But who cares - not everything has to be flattering all the time, anyway!

There is a lot of room in the bust although the waist is not very stretchy, so this is a great option for hourglass babes. However, a strapless bra is pretty much a must with this one.

Do you ever shop at Bik Bok? Do you try on clothes that aren't "supposed" to fit you, or do you prefer to play it safe?

Have a great weekend!

Comments

 1. Mä en myöskään Bik Bokissa käy, kun vaatteet loppuu siellä L-kokoon. Ihanan löydön oot sieltä tehnyt ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllä siellä aina välillä kannattaa käydä vilkuilemassa. :)

   Delete
 2. Mä olin työssäoppimassa Bik Bokissa ja shoppailin siellä vahingossa koko ajan :D Harmitti kyllä että useimmat vaatteet loppuivat kokoon L, koska olisin ollut kiinnostunut alefarkuista! Noh, farkkuja en saanut mutta paljon kaikenlaisia paitoja tuli ostettuja. Ne on onneksi niin venyviä yleensä että mä mahdun siihen L-kokoon. Tuota kimaltavaa mekkoakin katselin, mutta ehkei se ollut sitten ihan mun tyylinen. Jonkun kimaltavan mekon sieltä kuitenkin ostin hihi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä paha, kun on töissä jossakin vaate/koru/meikkikaupassa, helposti tulee itsekin shoppailtua vähän joka välissä. :D

   Delete
 3. Ihana mekko ja käy moneen! Aurinkoa viikkoosi Hanna <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts