Winter flowers

(English below)Sain mieheltäni joululahjaksi kameran kolmijalan, joten toivon mukaan tämän blogin asukuvat tulevat olemaan tästä lähtien tasalaatuista tavaraa! Tähän mennessä olen joutunut tasapainottamaan kameran ties millaisten kirjapinojen päälle silloin, kun mieheni ei ole kotona. 

Testailin jo lahjaani vähän ja vaikka valaistus on edelleen ongelma, asukuvaaminen tuntui heti helpommalta. Kevättä ja pitkiä, aurinkoisia päiviä odotellessa!
Mekko / dress - Club L (ASOS), UK 20
Leggings - Forever21, 2X
Kaulakoru / necklace - lahja / giftAsussa kaikki on vanhaa, paitsi punaiset pörrösukat, jotka sain joululahjaksi äidiltä. Olin melkein unohtanut tämän mekon olemassaolon, kunnes bongasin sen vaatekaappia siivotessa. Harkitsin jo sen myymistä, mutta ihastuin siihen uudelleen kun sovitin sitä. ASOS myy paljon näita Club L-merkkisiä midimekkoja erilaisissa tyyleissä ja printeissä. Tykkään niistä kovasti, koska ne ovat helppoja ja mukavia työvaatteita, ja yleensä hyvässä alennuksessa. 

Millaisia uuden vuoden suunnitelmia teillä on? Meillä ei ole kovin kummoisia. Varmaankin vaan ollaan kotosalla, syödään (nakkeja ja perunasalaattia, tietysti) ja juodaan (kuoharia, tietysti). Koiramme ei pelkää raketteja, mutta nyt on niin vähän lunta, ettei niitä ehkä viitsi ostaa, ainakaan kovin montaa. Itsenäisyyspäivältä jäi pari tähtisadetikkua, ne voisi polttaa. Isommin juhlitaan sitten syntymäpäivääni, joka on seuraavana viikonloppuna ja päättää vuodenvaihteen "juhlaputken". 

Viime vuonna olin vuoden vaihtuessa 39 asteen kuumeessa enkä jaksanut tehdä muuta kuin maata sohvalla. Nytkin on paljon flunssaa liikkeellä ja vedän vitamiineja kuin hullu puuroa, koska en todellakaan haluaisi saada mitään tautia tällä kertaa. Mutta eipä niistä kannata murehtia, tulee jos on tullakseen!

In English: My husband got me a tripod for Christmas, so hopefully the quality of my photos will be improving! I already tested it out and I'm quite happy with the results. The lighting is what it is, but it will get better as the days get longer. 

I had almost forgotten this Club L dress but I found it when I was going through my closet and fell in love with it all over again. It's a couple of years old but you can probably find similar styles on ASOS. I really like dresses like this for work, as they are flattering but comfortable. They are also almost always on sale. 

Do you have any special plans for New Year's Eve? I think we're just going to stay home, eat good food and maybe drink some sparkling wine. We're going to have a party next week when I have my birthday so a relaxed New Year's Eve at home probably isn't such a bad idea. It'll be an improvement compared to last year in any case, since I was super ill and running a fever! Hopefully that won't be the case this year, although almost everyone seems to be sick at the moment... *knocks on wood*

Comments

 1. Kolmijalka on kyllä melkoisen ehdoton näissä bloggaamishommissa, etenkin täällä pimeässä Suomessa :) Meillä vielä uuden vuoden suunnitelmat auki, saas nähdä, mitä keksitään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä sen eron heti huomaa. :D Kivaa uutta vuotta teille, mitä sitten teettekään!

   Delete
 2. Vitsit kun Asoksella olisi ihania mekkoja! Mä en oikein perusta vain ulkomailta tilaamisesta koska palauttaminen/vaihtaminen tulee yleensä kalliiksi:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käsittääkseni Asos tarjoaa nykyään ilmaisen palautuksen Suomesta! :) Ja maksamaankin pystyy Klarna-laskulla, mikä on ihan näppärää.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts