Boohoo Plus Molly Colour Block Midi Dress

(English below)

Colour block -trendi oli iso juttu parisen vuotta sitten. Minä pidän siitä vieläkin, varsinkin kun väreillä saadaan aikaan kiva, imarteleva muoto.

Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Bolero - Cubus, XL
Leggings - Forever21, 2X
Kengät / shoes - Skopunkten, EU 42
Korvakorut / earrings - Gina Tricot


Ostin tämän Molly-mekon kesällä, ja se on roikkunut työhuoneessani olevalla vaaterekillä siitä asti. Vaikka pidin mekosta paljon, se korosti mielestäni ihan liikaa mahaa. Tilasin kuitenkin ASOS Curvelta hiljattain muotoilevan alusmekon, joka tekee linjoista hieman sulavammat. Alusmekossa on ikävä kyllä olkaimet, mutta koska talvella on kuitenkin pakko olla joku bolero, jakku tai villatakki, se menee myös hihattoman mekon kanssa. ASOS on hyvä paikka etsiä muotoilevia alusvaatteita, ne näyttäisivät olevan siellä melko edullisia ja ainakin tämän päivän käyttäkokemuksen perusteella myös hintaansa nähden hyviä. 

Mitä itse mekkoon tulee, se on mielestäni ihan täydellinen töihin tai miksei vaikka juhliinkin. Tämä on niitä mekkoja, joista saa asusteilla tosi muuntautumiskykyisen. Rakastan tuota sinisen sävyä, ja reunoilla ja keskellä oleva musta luo hoikentavan vaikutelman. Tilaan Boohoolta yhä enemmän midi-mittaisia mekkoja ja hameita, koska ne lyhyemmät hameet peittävät 179-senttisellä juuri ja juuri takapuolen. 

Vaikka tässä muotoilevan alusmekon kanssakin näkyy mahan raja, jotenkin se ei haittaa minua. Se on oudolla tapaa ehkä ihan söpö. Eihän se maha mihinkään vaatteilla katoa, mutta jostain syystä näen sen ratkaisevan eron "luonnollisen", muhkuraisen mahan ja hieman silotellun, vaikkakin silti pyöreän mahan välillä. Aiempi häiritsee, jälkimmäinen ei. 

Se on muuten jännä juttu, että mahan erottuminen on jotenkin kauhea asia ja melkeinpä tabu, mutta rintoja ja takapuolta saisi esitellä vaikka kuinka. Samaa läskiähän se loppujen lopuksi on. Itse seuraan Instagramissa monia pluskokoisia bloggaajia, jotka pukeutuvat jatkuvasti vartalonmyötäisiin vaatteisiin ilman mitään muotoilevia alusasuja. Heillä se "muhkuramaha" ei jostain syystä näytä yhtään niin pahalta, mutta omasta peilistä nähtynä se hirvittää. Kummallinen on ihmisluonne. 

Joka tapauksessa hyvää viikonloppua, oli maha sitten litteä tai ei!


In English: Colour blocking was a huge trend a couple of years ago, and I still like it, especially when the colours are used to create a nice shape. 

I bought this dress in the summer and it has been hanging on the clothes rack in my office ever since. Although I like it, I feel it draws too much attention to my belly. However, I recently bought this ASOS Curve control slip and wearing it underneath finally gave me the confidence to wear this dress. The control slip has straps, but since I have to wear something over the dress anyway in the winter it's not really a problem. 

I still have a VBO with the slip on, but I don't really mind. See, this is the thing about VBO (for me): I have a "bad" VBO and a "good" VBO. When I'm not wearing any shapewear, especially with certain fabrics I get the "bad" VBO - the lumpy, bumpy version. When I wear something lightly shaping underneath, I still have a VBO but while my belly is still round, it's also smooth. I almost find it cute. I follow a lot of gorgeous bloggers on Instagram who wear tight dresses without shapewear and look amazing - even with the "lumpy" VBO. But for some reason, when I see it in the mirror I get really insecure. Humans are funny that way - we are truly our own worst critics. 

Anyway, back to the dress! I love the blue, and the black that's framing it creates a pleasing - dare I say it - flattering illusion. I also really like the length. I basically only buy midi dresses from Boohoo these days, since their "regular" dresses barely cover my ASSet. 

Have a great weekend, guys!


Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts