Forever21+ Crochet Lace-Up Dress

(English below)

Viime lauantaina oli hyvän ystäväni syntymäpäivä, ja vaikka valitettavasti ehdin piipahtaa juhlissa vain pikaisesti, ne olivat taas hyvä tilaisuus ulkoiluttaa yhtä ihanaa mekkoa!
Mekko / dress - Forever21, 2X
Crop top - Forever21, 2X
Kengät / shoes - Citymarket, EUR 41

Ostin tämän mekon Dublinin reissullani, mutta olin katsellut sitä jo ennen sitä merkin nettisivuilla. Oli kyllä kiva päästä kokeilemaan paikan päällä kaikkia niitä ihania vaatteita, joita yleensä kuolaan netissä! Dublinin Forever21 on todellinen aarreaitta, sinne täytyy kyllä päästä taas uudestaan joku kerta.

Myönnetään, tämä mekko ei ollut minulta mitenkään erityisen yllättävä valinta. Pitsiä, nyöritys edessä, skater-malli... Mutta väreissä sentään oli jotain uutta! Kaikenlaiset nudet, vaaleat roosat ja beigethän ovat nyt muodissa, mutta koska minulla on niin vaalea iho, se värimaailma ei oikein sovi minulle. Mustalla pitsillä somistettuna vaalea väri kuitenkin toimii mielestäni minullakin vähän paremmin. 

Sen verran täytyy kyllä kritisoida, että miksi noista nyöritetyistä yläosista tehdään aina niin järjettömän avonaisia? Tai ehkä siihen voisi sitten laittaa jonkun paneelin alle. Tämänkin mekon kanssa oli pakko pitää toppia alla, etteivät rinsikat näy. Lisäksi mekko on yläosasta selästä pelkkää läpikuultavaa pitsiä ilman tuota beigeä aluskangasta, joten ilman alustoppia liivit näkyisivät myös takaa. Ei mikään iso juttu, onhan minulla noita toppeja, mutta silti vähän ärsyttävää. Muuten kyllä kaikin puolin kiva mekko!
In English: I bought this Forever21 dress when I was in Dublin, although I had been eyeing it online before that. I'm pretty used to buying 98% of my clothing online by now, but it's always a rush when you get to try on actually fashionable plus-size clothing in store. Needless to say, the Forever21 in Dublin was pretty much heaven to me!

It's not exactly surprising that I love this dress, considering it has lace on it, lace-up detailing on the bust and it's a skater style. The color, however, is quite new to me. All kinds of nudes and blush tones are really on trend right now, but since I'm so pale, those colors tend to wash me out. However, putting black lace on top makes this dress work with fair skin as well, in my opinion. 

One thing I find quite annoying with these lace-up styles is that they are usually super low-cut, which means you either have to go braless or wear some kind of top underneath. This dress is also sheer in the back (it's just black lace without the nude lining), so I decided it would be best to wear a little crop top with it. Otherwise, I absolutely love it!

Comments

 1. En itekään ymmärrä tuota miten avara kaula-aukko kaikissa vaatteissa on, ettei niitä voi oikein minkäänlaisten liivien kanssa käyttää. Kyllähän niitä plunge-liivejä on, jotka on tehty oikein syvään uurrettuja liivejä varten, mutta jos kerran takaa näkyy läpi, niin mitähän ne on kuvitelleet ihmisten käyttävän? Joka tapauksessa oikein kaunis mekko ja jos et olisi puhunut alustopista, olisin luullut sen olevan osa mekkoa :)
  Joka tapauksessa tykkään itekin mustasta pitsistä beigen päällä, täydellinen sävy-yhdistelmä syksyyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että se alustoppi ei erotu sieltä mitenkään häiritsevällä tavalla. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts