Feeling good as hell

(English below)

Tämä oli hyvä viikonloppu. Oli aikaa vain olla ja nukkua univelkoja pois, mutta myös tehdä sellaisia asioita, joista tulee hyvä mieli. Koska olin koko alkusyksyn vähän mieli maassa, menetin motivaationi moniin asioihin, joista normaalisti nautin. Muoti, pukeutuminen ja meikkaaminen eivät erityisemmin innostaneet - kunhan nyt oli jotkut vaatteet päällä ja vähän ripsiväriä. Nyt kuitenkin huomaan mielialani vähän parantuneen, koska tänä viikonloppuna oli pitkästä aikaa sellainen olo, että oikeasti teki mieli laittautua. 
Mekko / dress - Seppälä (Link), L
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 41
Paljon kuvia, koska pitkästä aikaa tunsin oikeasti näyttäväni hyvältä ja fiilis oli sen mukainen. Ostin tuon mustan mekon edellisenä viikonloppuna ollessani ystävän luona Vaasassa. Oli muuten todella lähellä, että se olisi jäänyt minulta sovittamatta, sen verran kapoiselta se näytti! Mutta onneksi, ONNEKSI sovitin. Aivan ihana mekko, joustaa hyvin ja materiaali on sen verran paksua, että muhkurat eivät pahemmin näy. Ja tämä oli muuten alennuksessa, maksoi kokonaiset 10 €! Varmaan parhaiten käytetty kymppi ikinä. 

Onpa kyllä kivaa, kun alkaa vihdoin tuntua siltä, että pahin synkkyys on takana päin. Vaikka illat pimenevät, minä odotan innolla loppuvuoden rientoja ja suunnittelen jo ensimmäistä joulua omassa talossa (joo, tiedän kyllä, että on vasta lokakuu). 

Tsemppiä uuteen viikkoon!


In English: This was a good weekend. I had time to sleep and just do absolutely nothing at all, and I also felt motivated to play with makeup and wear a cute dress - something I haven't felt in a while. Because of all the crappy stuff that happened last month, my self-confidence has been low and things that normally give me joy, such as fashion and makeup, haven't been a priority. 

However, I'm starting to see that there's light at the end of the tunnel. Even though it's getting darker outside, my mood is slowly but surely getting better. I'm looking forward to all the parties and other fun things that are coming up towards the end of the year, and already planning our first Christmas in our new house (yes, I know it's only October). 

Anyway, I took a lot of photos on Saturday because for the first time in a while, I actually felt really fierce. This dress (which was a total bargain at 10 €) was a big part of that. I almost didn't try it on because it looked really small, but thank god I did because it's super stretchy! And the material is quite thick, so it doesn't show all my lumps and bumps although it's tight fitting. To be honest, even though the dress was so inexpensive, I felt like a million dollars in it!

I hope you're all feeling good as well. Have a great week! 

Comments

  1. Ihana mekko! <3 Kävin jo parissa Seppälässä, mutten löytänyt tota samaa.. olis meinaan aika täydellinen mekko <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi harmi! Oisko sit mennyt jo kaikki, kun oli alessa? Toivottavasti jatkossakin tulee yhtä kivoja, oon nimittäin viime aikoina ollut vähän pettynyt Seppälään. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts