Boohoo Jordyn Velvet Lace Back Midi Dress

(English below)

Sametti on tällä hetkellä kuuminta hottia, ja minäkin olen hurahtanut kyseiseen trendiin. Edellisessä juhla-asupostauksessani oli mukana Marks & Spenceriltä ostamani yönsininen samettimekko, johon olen aivan hulluna. Tänään esittelyvuorossa on vähän toisenlainen tyyli.

 Mekko / Dress - Boohoo, UK 22
Olin nähnyt tämän mekon mustan version monella bloggaajalla YouTubessa ja Instagramissa ja se näytti mielestäni todella upealta. Tykkään ysäritrendin mukaisista, "yöpaitamaisista" spagettiolkainmekoista, mutta niiden satiiniset versiot muistuttavat mielestäni jo vähän liikaa yöpaitaa. Kun materiaaliksi vaihdetaan sametti, tyyli toimii paljon paremmin. Ja kuinka upea tuo selän pitsikoristelu on!

Tämä mekko on Boohoon Jordyn Woodsin kanssa tekemää yhteistyömallistoa. Ei, minäkään en tiennyt, kuka on Jordyn Woods. Googletin nimen, ja ilmeisesti Jordyn on pluskokoinen malli ja Kylie Jennerin BFF. Good to know. Varsinainen yhteistyö ei siis tässä tapauksessa minua houkutellut, vaan lähinnä vaan tämä yksi mekko. 

Otin mekosta normaalia isomman koon, koska UK 20 oli loppu. Se oli ihan hyvä valinta, koska UK 18 olisi varmasti ollut aikamoinen makkarankuori. Boohoolla väljät paidat ja mekot ovat yleensä aika reiluja, niistä otan aina vähän pienemmän koon. Vartalonmyötäiset mekot vastaavat aika lailla kokoaan, tosin joskus otan isomman koon saadakseni vaatteeseen lisää pituutta. Tämä koko on aika OK minulle, mekon kainaloissa on vähän löysää, mutta ei pahasti. Lantion kohdalta mekko istuu hyvin ja "normaali" kokoni olisi itse asiassa voinut olla vähän turhan tiukka. 

Tiesittekö muuten, että Boohoolla on Suomelle omat maasivut nykyään? Minä en tiennyt. Kun aikoinaan tilasin sieltä ensimmäisen kerran, siellä oli brittien ja jenkkien lisäksi vain yleinen EU-sivu, ja jatkotilaukset olen tehnyt automaattisesti samalta sivulta. Nyt kuitenkin kaverin kautta kuulin, että siellä on myös (englanninkieliset toki) omat sivut Suomelle. Tuotevalikoima näyttäisi olevan hieman erilainen, esim. tätä Jordyn Woods mallistoa en sieltä löytänyt. Samoin tarjoukset ovat erilaiset. Hämärintä on ehkä, että FI-sivulla postikulut ovat 10 € ja EU-sivulla 5€. Ja ilmaisten postikulujen rajakin on FI-sivulla korkeampi. Sikäli toivon, että jatkossakin voisi tilata sieltä EU-sivulta, mutta saas nähdä... ihmeellinen on nettishoppailun maailma!

Iskeekö samettitrendi?


In English: Velvet is so on trend right now, and I love it. In my previous lookbook, I featured a dark blue velvet dress from Marks & Spencer. Today I have a very different, but equally awesome, velvet dress. 

I had seen this dress on other bloggers on YouTube and Instagram, and I knew I had to have it. It's from the Jordyn Woods collection. No, I didn't know who she was, either. Google tells me she's a plus-size model and Kylie Jenner's BFF. Good to know! I didn't really know much about the collection, to be honest. I just really wanted this particular dress. 

I sized up because they didn't have my usual size (UK 20) left. I'm actually quite glad I did size up and not down, because the UK 18 would have been way too tight. This size is actually pretty good on me - it's not tight, but not too big, either. 

I'm kind of confused by Boohoo at the moment, because I just discovered they have their own country site for Finland. I've always ordered from the EU site. And when I compare the two sites, the offers and delivery prices are different. Weird. Well, I suppose it doesn't matter which site I use, as long as I still get my Boohoo fix!

How do you feel about the velvet trend?

Comments

 1. Yleensä en tykkää sametista mutta talvisaikaan sitä aina alkaa harkita, se on kuitenkin lämmin ja kaunis materiaali ja tuntuu mukavalta iholla. Toistaiseksi en ole (onneksi) löytänyt itselleni mitään samettista, mutta talvi on vasta aluillaan, joten tilanne voi vielä muuttua :D

  Upean värinen tuo mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä innostun sametista aina loppuvuodesta, jotenkin se sopii jouluun ja sitä edeltävään juhlakauteen. Joulun jälkeen vähän kyllästyn siihen, kun alan haaveilla jo keväästä. :D

   Kiitos, minäkin tykkään tuosta väristä todella paljon. Harkitsin ensin mustaa, koska se olisi näin vartalonmyötäisessä mekossa ollut ehkä imartelevampi, mutta sitten tuo selän koristelu ei olisi erottunut edukseen yhtä hyvin.

   Delete
 2. That is such a pretty dress, especially the back detail, and you look amazing in it! I love velvet at this time of year. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I'm obsessed with the back detail, it's so pretty. I want to buy all the velvet dresses right now, but I'm trying not to because I know I won't wear them after New Year's, lol. That said, I can't wait to style this dress for a party later this month!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts