Dress Like Marie Design

(English below)

Minulle tarjoutui ilokseni taas tilaisuus tehdä yhteistyötä Dress Like Marien kanssa. (Aiemman postaukseni heidän vaatteistaan voit lukea täältä.) Tällä kertaa olin yhteistyömahdollisuudesta erityisen innoissani, koska pääsin kokeilemaan heidän omaa, uutta Dress Like Marie Design -mallistoaan! Olin nähnyt kuvia malliston vaatteista Instagramissa ja ihastellut niitä jo ennen kuin minuun otettiin yhteyttä. 

Mallisto koostuu viidestä osasta: kahdesta mekosta (Sonia ja Elise), yhdestä tunikasta (Mia), haaremihousuista (Leila) ja kengistä (Marie). Mallisto on saatavilla koosta S (36-38) kokoon 4XL (52-54), mikä on mielestäni tosi hieno juttu. Vaatteiden on tarkoitus olla vaatekaapin peruspilareita, joita voi stailata eri tilaisuuksiin ja käyttää ympäri vuoden. 

Kaltaisteni pluskokoisten naisten on hyvä tietää, että Dress Like Marien valikoimista löytyy myös alaosia isommassa koossa: leggareita, haaremihousuja ja muita löysiä housuja. Ainakin minulla on alaosasta isompana välillä se ongelma, että löydän monista kaupoista toppeja, mutta kivoja housuja tai leggareita on vaikeampi löytää. 

Olen kuitenkin aina ja ikuisesti mekkohullu ja kun sain valita yhden vaatteen uudesta Dress Like Marie Design mallistosta blogiarviota varten, tiesin heti, että sen on oltava Sonia-mekko.
Mekko / dress - Dress Like Marie Design, 2XL (saatu / gifted)
Leggings - Dress Like Marie, one size (saatu / gifted)
Kengät / shoes - Ecco, EUR 41
Mekko oli minulla eilen päällä, ja täytyy sanoa, että tykkäsin siitä ihan älyttömästi. Kuten tiedätte, rakastan harmaata, ja tuollaiset neulemekot ovat aivan täydellisiä syksyyn. Mekko on sopivan lämmin hyvin ilmastoituun toimistoon, mutta ei niin kuuma että ulkona tulisi hiki, kun lämpötila vielä jaksaa kohota iltapäivisin melko korkealle. Mekon vyötäröllä on solmimisnauhat, mutta se on myös ommeltu kiinni ylhäältä, joten sen ei tarvitse pelätä aukeavan kokonaan. Minusta tämä on todella monikäyttöinen mekko - voisin helposti kuvitella sen korkkareiden ja näyttävän kaulakorun kanssa iltatilaisuuksiin, mutta se menee mainiosti myös arkena ja töissä. Kaula-aukko on imarteleva, mutta ei liian avara työympäristöön. Minä olen kokoa 46/48 ja Sonia istuu minulle täydellisesti koossa 2XL. Saatavana sitä on kokoon 3XL saakka. 

Yhdistin mekkoon myöskin Dress Like Marielta saadut Magic -leggarit, joista kirjoitin enemmän edellisessä Dress Like Marie -postauksessani. Dress Like Mariella on muuten nyt meneillään niihin liittyvä tarjous: jos ostat vaatteen uudesta Dress Like Marie Design -mallistosta, saat leggarit kaupan päälle!

Kannattaa myös käydä Dress Like Marien Facebook-sivulla. Siellä on menossa kisa, jossa voi voittaa itselleen valinnaisen tuotteen uudesta mallistosta. Voittaja arvotaan 30.9. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

In English: I was lucky to be able to collaborate with a Finnish brand called Dress Like Marie again. This time I got to choose one item from their new Dress Like Marie Design collection. I had already seen photos of the collection on Instagram and I loved it, so I was very pleased when they contacted me! Their new collection is available in sizes S-4XL which is always amazing. 

Because I love dresses and I LOVE grey, I had to choose this lovely Sonia dress. It's so flattering and comfortable, and perfect for autumn. I could see myself wearing this to a more formal event with heels and a statement necklace, but it's also great for work. 

Although the Dress Like Marie website is in Finnish, they have the option of delivering abroad. If you're interested, you can contact them by e-mail: info[at]dresslikemarie[dot]com. 

Have a great weekend!

Comments

 1. Ihanan syksyisiä kuvia ja mekkokin on sievä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, tällä hetkellä on vielä ihanat kelit kuvata pihassa. Kohta on taas pimeää ja märkää, yhyy...

   Delete
 2. Mekko on kyllä bueno, mietin tossa jo torstaina et pitäiskö itekin tilata! :D

  P.s. Ne mekot oli just hyvät ja nyt on sitten reissuun pari vaatekriisiä vähemmän!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts