Boohoo Plus Emily Lace Skater Dress

(English below)

Vaihteeksi vähän bileasua! Meillä oli lauantaina tuparit, joihin piti tietysti valita asuksi jokin ihana mekko. Ulkoistin aina yhtä vaikean valinnan miehelleni, joka sai päättää kolmesta asuehdokkaasta parhaan. Se oli tämä Boohoon musta pitsimekko.
Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Toppi (alla) / top (underneath) - Forever21, 2X
Sukkahousut / tights - Norlyn
Kaulakoru / necklace - Gina Tricot

Mekko on todella kaunis, mutta Boohoon perinteiseen tyyliin TODELLA lyhyt ja TODELLA avokaulainen. Minulla ei ole yksiäkään rintaliivejä, jotka eivät näkyisi tuosta leikkauksesta, joten päätin ihan suosiolla laittaa Forever21:n crop topin mekon alle. Ilman sukkahousuja en tätä rokkaisi, sen verran lyhyt se on, mutta eipä tähän aikaan vuodesta oikeastaan voi enää ulos lähteäkään ilman sukkiksia. Helma on onneksi takaa hieman pidempi, joten peffan vilauttelua ei hirveästi tarvitse pelätä. 

En muuten tiedä, kuuluisiko noiden sukkahousujen raidallisen osan näkyä, koska niitä ei markkinoitu mitenkään kuviollisena eikä kuvioitu osa näkynyt, kun ne olivat paketissa. Joka tapauksessa minusta ne sopivat ihan hyvin tuohon vähän "gootihtavaan" lookkiin, joten annoin niiden näkyä. 


Loppuun vielä pari puhelinkuvaa, koska hiukset ja meikki olivat varsinaisten asukuvien ottamisen aikaan kesken, ja sen jälkeen kamerasta loppui akku. 

Mielestäni oikein onnistunut juhlalook, kehujakin tuli pitkin iltaa!

Onko teillä jotain pippaloita tiedossa nyt syksyllä?


In English: We had a housewarming party on Saturday, so for once I had an excellent excuse to wear a cute party dress! I always have a hard time deciding what to wear, so I let my husband pick one out of three options. He chose this black lace skater dress from Boohoo.

You guys know I love my lace dresses, and this is no exception. I really like it, although, as usual with Boohoo dresses, it's super short and super low-cut. Every bra I own would have shown from that cut-out, so I decided to wear a crop top underneath and it didn't look too bad. 

I wouldn't wear this without tights because it's so short, but it's getting too cold to go without anyway. Thankfully, the dress is a bit longer in the back, so my butt stays covered!

I'm not sure if the stripy part of the tights was supposed to show, since it didn't show when they were in the packaging. However, I thought it went pretty well with this dress, creating a bit of a "goth" look.

I included a couple of photos I took with my phone later on in the evening, because my camera died before my hair and make-up were finished. 

All in all, I was very happy with this party look, and I received a lot of compliments from our guests!

Do you have any big parties coming up in the fall?

Comments

 1. You look fantastic Hanna! I love how Boohoo dresses always show the goodies off. :D Good choice from the Mr. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! Haha, when I shop at Boohoo these days I usually ask myself "does it look revealing on the model", because if it does I'll know it will need some adjustments like wearing a cami underneath. Because it's always even more revealing in real life, lol. Not that that's always a bad thing. ;)

   Delete
 2. Kaunis asukokonaisuus ja minusta on ihan kiva, että nuo sukkisten raidat näkyy :) Tähän asuun ne sopivat. Luulen että tuohon kaula-aukkoon sopisi myös sellaiset fancyt rintsikat, joissa on niitä koristenauhoja rinnan päällä, että tarkoitus onkin että osa rintaliiveistä näkyy ja näyttää vähän niin kuin asuun kuuluvalta. Ne vaan taitaa maksaa ihan runsaasti ja normikaupoissa ei ole paljon niitä näkynyt, ei sen puoleen että itse tarvitsisinkaan niitä :) Ei ole oikein toppeja, joiden kanssa käyttää sellaisia, mutta tästä mekosta tuli sellainen fiilis että tämän kanssa saattaisi sopia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, olisihan niitä kaikenlaisia hienoja liivejä, mutta hinnat tosiaan on aika huipussaan, varsinkin kun on isommasta koosta kyse. Ehkä sitä joskus voisi investoida. :)

   Delete
 3. Noi sukkikset on tosi hienot ja mietinkin mistä oot ne hankkinut, kun ekan kerran näin asukuvat Instassa. Luulin kyllä, että tuo kuvio on tarkoituksellinen eli siinä mielessä meni ihan täydestä, jos asia ei ole niin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, no hyvä että en tehnyt kenenkään silmissä mitään hirveetä muotivirhettä, vaikka niiden ei olisikaan ollut tarkoitus näkyä! Nuo on tosiaan Norlynin sukkikset, muistaakseni jotkut erityisesti pluskokoisille suunnatut. Pakkauksessa ei tosiaan mitenkään näy tuo raidallinen osa! En tiedä, onko sen sitten tarkoitus tehdä reisiosasta joustavampi tms. Useammassa kaupassa olen noita nähnyt.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts