New Look Curves Grey Bardot Midi Dress (Outfit August)

(English below)


Muutama teistä ihasteli eräässä aiemmassa postauksessani vilahtanutta harmaata mekkoa. Tänään tämä kyseinen mekko pääsee tarkempaan esittelyyn.
Mekko / dress - New Look, UK 20
Kyseessä on New Lookin mekko, jonka perään olin kuolannut jo keväästä lähtien. Loppukesästä se oli tullut niin hyvään aleen (12,50 €), että en voinut enää vastustaa kiusausta. 

Tämä on niitä mekkoja, jotka näyttävät suorilta, neulotuilta "pötkylöiltä" sellaisenaan, mutta myötäilevät kivasti kurveja päällä. Mekko on joustava ja todella mukava päällä, ja kuten tiedätte, rakastan harmaita vaatteita. Tämä on minulle juuri sopivan pituinen, mutta lyhyempien kannattaisi ehkä ostaa tämä yhtä kokoa normaalia pienempänä, koska mekko tosiaan joustaa, ja isompi koko saattaisi olla lyhyellä varrella vähän hassun pituinen. 
Ainoa huono puoli tässä on se, että tuolla taitetulla kauluksella on tapana rullautua. Minulla tuntuu olevan sama ongelma kaikkien vastaavien leikkausten kanssa, joten en tiedä, onko vika vain minun olkapäissäni. Joka tapauksessa mekko on muuten niin kiva ja tyylikäs, ettei tuo yksi pikkujuttu sitä pilaa. 


Mukavaa viikkoa!

P.S. Blogini FB-sivulla on käynnissä Suuri Mekkokirppis, ja siellä on vielä muutama kiva mekko vapaana! Käykäähän kurkkaamassa. 


In English: Some people really loved this dress when I posted a photo of it in an earlier post, so I decided that it deserved it's own outfit post. It's from New Look and it's one of those dresses that doesn't look like much when it's not on your body, but when you put it on it looks amazing. I had been eyeing this for a while and when I saw it was on clearance (for the price of 12,50 €) I finally decided to buy it. 

It's very comfy and stretchy, and on me it's also the perfect length. However, if you are on the shorter side, I would size down since the material does stretch and it might be a tad too long on a shorter body. 

The only thing about this dress I find annoying is the fact that the bardot neckline doesn't stay folded. I seem to have this issue with all clothes that have this fold over bardot style though, so maybe I just have weird shoulders. Anyway, it's not a big deal and it doesn't ruin the otherwise fabulous dress for me. 

Have a great week!


Comments

  1. Ihana mekko! <3 Just tollanen ihana harmaa! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Harmaa on kyllä ihana väri, varsinkin syksyllä. <3

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts