Coral & Denim (Outfit August)

(English below)

No niin, nyt päästään taas jatkamaan asupostauksia! Sairastelu ei näköjään ole tältä kesältä ohi, mutta sentään vyöruusu alkaa olla paranemaan päin ja tilalle on tullut (onneksi lievä) kesäflunssa, joka ei rajoita elämää ihan niin paljon. 


Eilen tuli pitkästä aikaa laittauduttua vähän enemmän ja panostettua asuvalintaan, ja tulos oli tämä. 





Tunika / tunic - River Island Plus, UK 22
Farkut / jeans - Forever21+, US 16
Kaulakoru / necklace - Lindex (?)




Tämä korallinvärinen tunika oli toinen River Islandin alennusmyynnistä tilaamistani vaatteista (ensimmäinenhän oli tämä mekko). Koska en vielä tiennyt, millainen kyseisen merkin mitoitus on, ja epäilin, että vaate ei jousta, otin normaalia isomman koon. Olisin hyvin voinut ottaa tavallisen kokoni (UK 20), koska tämä on varsinkin yläosasta erittäin väljä. Onneksi malli on sellainen, että väljyys ei kuitenkaan haittaa. Ainoa ärsytystä aiheuttava asia tässä tunikassa on se, että nuo hihojen leikkaukset ovat mielestäni vähän turhan suuret; onnistuin jäämään kiinni ovenkahvaan kaksi kertaa eilisen aikana, ja tietyissä asennoissa noista melkein tulee kyynärpää ulos. Muuten tämä on kuitenkin mielestäni nätti ja kivan, kevyen kesäinen, vaikka tässä jo syksyä lähestytään. Eikä 14 euron alehintakaan ollut kovin paha.

Yhdistin väljään yläosaan tiukat pillifarkut, kuten kai muotietiketin mukaan kuuluu tehdä. Nuo Forever21:n farkut istuvat täydellisesti, mutta niissä on minun makuuni vähän turhan matala vyötärö. Lyhyiden paitojen kanssa niitä ei voi käyttää. Voi tätä täydellisten farkkujen metsästyksen tuskaa! Ensi viikolla onneksi pääsen Dublinin reissullani käymään New Lookissa ja toivon mukaan myös Forever21:n kivijalkaliikkeessä, ja toiveissa on, että sieltä löytyisi parit hyvät farkut syksyksi. New Lookin korkeavyötäröiset farkuthan ovat lempparini, mutta ne ovat käyneet vähän turhan löysiksi, eli pitää koittaa tällä kertaa yhtä pienempää kokoa. 

Ruusukultaisen kaulakorun ostin muistaakseni Lindexiltä ja sitä on tullut käytettyä valitettavan vähän. Pitkät korut ovat hankalia, koska suurimmassa osassa vaatteistani on melko avara kaula-aukko, ja koru meinaa helposti sujahtaa siitä sisään. Tämän kanssa tuo toimi kuitenkin hyvin sekä mallinsa että värinsä puolesta. 


Mitä pidätte tästä yhdistelmästä? Mukavaa tiistaita!


In English: I'm finally able to continue with Outfit August! Although unfortunately I now have a cold - this summer really hasn't been the best when it comes to my health.

Anyway, yesterday was the first day in a while when I felt like really making an effort with the way I look, and I was quite pleased with the result.

The coral tunic was the second item I bought from the River Island sale (the first being this dress). 
Because I was unfamiliar with their sizing and didn't think the fabric would have a lot of stretch, I sized up. I would not have needed to, my regular size (UK 20) would have been fine. This size is quite big on me, especially on the top, but it doesn't really matter because it is supposed to be a loose fit. The only thing that slightly annoys me about this tunic are the sleeve cut-outs, which are too big for my taste. I got myself stuck on a door handle twice yesterday, lol. Otherwise, it is really pretty, light and summery (although summer is coming to an end). 

I paired the loose top with tight skinny jeans, as the fashion etiquette demands. The Forever21 jeans are a perfect fit, but I wish they were more high-waisted. Oh, the pain of trying to find the perfect pair of jeans! I'm going to Dublin next week and I hope I can find a couple of pairs there (they have a decent New Look Curves there and also a Forever21+ I think). 

Finally, I added a rose gold necklace I got a while ago but haven't worn all that much. It's a tricky length for me but with this top, it works. 

What do you think of the outfit? 

Hope you're having a great week so far! 


Comments

 1. Hienosti sopii yhteen tuo korallinpunainen ja farkut :) Koru kruunaa nätisti asun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minustakin kokonaisuus onnistui hyvin. :)

   Delete
 2. Aivan ihanan värinen tunika ♡

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts