Casual Wednesday (Outfit August)

(English below)


Jatketaan Outfit Augustia vähän rennommalla asulla! Tämän päivän asu oli klassinen yhdistelmä: farkut, t-paita, baltsut ja nahkatakki. Toimii aina.
Paita / top - Boohoo, EUR 48 / UK 20
Farkut / jeans - Junarose, EUR 46 / UK 18
Keinonahkatakki / faux leather jacket - Seppälä, EUR 50 / UK 22
Pahoittelen hämäriä kuvia, meidän olohuoneessamme on aamuisin todella huono valaistus kuvien ottamiseen.

Ostin tuon t-paidan talvella Boohoolta, mutta sitä on tullut käytettyä melko vähän. Se on vähän hassu vaate siinä mielessä, että materiaali on paksuhkoa ja väri on hieman talvinen, mutta hihat ovat silti lyhyet. Mutta tällaiseen loppukesän ja alkusyksyn taitteeseen se toimii ihan hyvin.

Nuo Junarosen farkut ovat suursuosikkini, mutta alkavat olla aika kuluneet jo. Pitäisi varmaan investoida uusiin farkkuihin syksyllä. Nuo ovat olleet siitä kivat, että ne istuvat oikeasti sekä vyötäröltä, reisistä että sääristä, mikä on minulle harvinaista.

Mitä nahkatakkiin tulee, en voi vieläkään uskoa että löysin sen alesta parilla kympillä. Ihan huippu takki.

In English: Outfit August continues with a more casual look! Sorry for the bad photos, our living room is incredibly dark in the mornings. 

I bought the Boohoo top in the winter but haven't worn it a lot. It's a bit tricky to wear since the color and the thick material are quite winter-y, but it still has short sleeves. However, I decided it would be perfect for late summer / early autumn. I really like the cut.

The Junarose jeans are a favorite of mine. They fit well on the waist, the thighs AND the legs, which is rare for me. They are getting quite worn out though - it might be time to invest in a new pair. 

As for the faux leather jacket, I still can't believe I got it on clearance. It's my absolute favorite jacket. 

Comments

  1. I love this top, it's casual with a twist and that appeals to me a lot. I just bought 2 pairs of jeans from Simply Be today in preparation for autumn/winter. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Leah! I'm sad that summer is almost over but I'm very excited about autumn/winter fashion. I'm so conflicted! :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts