Summer florals by New Look Curves

(English below)


Tänään oltiin vähän jännän äärellä, kun huomasin aamulla Bloggeriin logatessani, että melkein kaikki blogini kuvat olivat siirtyneet asettelussa parisen senttiä vasemmalle. Jep jep. Ilmeisesti Blogger oli tehnyt jonkin päivityksen, enkä saanut kuvia oikeille paikoilleen muuta kuin koodia muokkaamalla. Mitä siis en olisi osannut tehdä ilman aviomieheni apua. Jee, kiitos Blogger, hyvin taas toimii!

No mutta, se siitä. Maanantai mikä maanantai. Puhutaanko mieluummin mekoista?

Olen pystynyt välttelemään aleshoppailua kohtuullisen hyvin tänä kesänä. No, ainakin minun mittapuullani. ;) Jotenkin ajatukset ovat jo syksyssä ja syysmuodissa, vaikka vasta heinäkuuta eletään, eikä kesävaatteiden shoppailu ole liiemmin innostanut. New Lookilla oli kuitenkin niin hyvä ale, että sieltä oli ihan pakko tilata pari kukkamekkoa. Mekko / dress - New Look Curves, UK 20


Ensimmäinen ostokseni oli tämä hihaton skater-mekko, jolla oli hintaa alennuksen jälkeen hurjat 7,50 €. Oikein kiva mekko ja sopivan pitkä kaltaiselleni hujopille. Väriyhdistelmä on melko erikoinen, mutta mielestäni ihan hauska.


Mekko / dress - New Look Curves, UK 20
En tykkää yhtään siitä, miltä näytän näissä alemmissa kuvissa, hyi! Kuvat oli pakko ottaa salamalla, koska eilen oli niin pilvinen päivä. Mutta keskitytään mekkoon, ei meikäläisen kiiltävään naamaan. ;)

Myös tämä toinen mekko, joka oli sekin reilusti alessa (12,50 €), on aika erikoinen mitä tulee printtiin ja värimaailmaan. Tai no, ei ehkä erikoinen, mutta sellainen jota en olisi ehkä ilman alennusta tullut ajatelleeksi. Mutta tykkään siitä todella paljon. Mekko on erittäin imarteleva päällä, varsinkin tuosta rintavarustuksen kohdalta, heh. Lisäksi materiaali on ihanan pehmeää, ja tämäkin on tarpeeksi pitkä, joten takapuolen vilauttelua ei tarvitse pelätä.

Pidän erittäin paljon siitä, mihin suuntaan New Lookin plussamallisto on mennyt sen jälkeen, kun se muuttui New Look Inspiresta New Look Curvesiksi. Mallit ovat trendikkäämpiä, väriä käytetään rohkeammin ja myös hieman Boohoo-henkisiä, seksikkäämpiä vaatteita löytyy.

Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä tänä kesänä? Ja tuleeko alennusmyynneistä ostettua helpommin esim. villejä printtejä?


In English: It was a nice surprise to wake up this morning and see that Blogger had moved most of my blog photos about an inch to the left. NOT. Apparently some sort of update caused it, and the only way to change it back was to change the CSS. I have no coding skills, but thankfully my husband was home and able to help me. Blogger really bugs me sometimes. 

Anyway, let's talk dresses! I've been (relatively) good when it comes to the summer sales, mostly because I'm already thinking about autumn fashion, haha! However, New Look had a couple of great bargains that I just had to snatch up.

Both of the dresses were on sale (the first one was 7,50 € and the second one 12,50 €), both are floral and both have prints and/or colors I wouldn't usually go for. That's the great thing about sales - when the clothes don't cost much, I'm more likely to step out of my comfort zone and to try something new. 

I really like the fact that both dresses are long enough, since quite often skater dresses barely cover my ass. Both are also very figure flattering. 

I have to say, since New Look Inspire became New Looks Curves there's been a massive improvement. I feel like their pieces are more on trend, they use more bold patterns and colors, and even have a few Boohoo style sexy items. Have you guys noticed the same change? And what have you bought from the summer sales?


Comments

 1. No voi kakkara! Luin sun tekstin ja menin omaa blogia tutkimaan, oli ne kuvat näköjään siirtyneet mullakin hiukan vasemmalle. Perhana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ääk, eikä! Toivotaan, että Blogger korjaa ton, luultavasti siirtyvät paikoilleen itekseen jossain vaiheessa. En vaan itse jaksanu odottaa niin pistin miehen koodaamaan sinne semmosen käskyn että pysyvät paikoillaan. :D

   Delete
  2. Minulla oli kuvien väliin tullut vain hitonmoiset välit, kuvat itse oli paikallaan. Ja onneksi on nyt korjautunut tuo ongelma. Eivät saisi mennä muuttamaan koodeja tuolla lailla odottamatta.

   Delete
  3. Ei hätää! Nyt ne kuvat ovat taas normaaleilla paikoillaan. Mikähän moka tuossa oli käynyt? :D

   Delete
  4. Hyvä, että korjaantui! Ja joo, tuollaisista muutoksista voisi kyllä ilmoittaa käyttäjille etukäteen...

   Delete
 2. I really love the second one. I'm trying hard not to buy clothes right now as I have the urge to spend more on the flat, so reading blogs is such temptation right now. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I shouldn't really be buying clothes either, since we are going to Ireland in August and I want to save some shopping money for that trip. But I can't resist a bargain. ;)

   Delete
 3. Kivat mekot! ^_^ Oon viime aikoina ollut tosi huono aleshoppaaja, kun ei oo löytänyt oikein mitään muuta, kuin yhdet farkut H&M-alesta. Aiemmin ostin paljon enemmän villejä kortteja, mutta nyt jotenkin en oo vaan jaksanut keskittyä ees kattoon kunnolla :( Mä vihaan noita muutoksia mitä blogger tekee itekseen, kun ikinä ei tiedä miten niissä käy- saati sitten että osaisin koodata niitä muutoksia takas.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Noi muutokset on kyllä tosi ärsyttäviä. Tulee sellainen olo, että Google/Blogger olettaa, että kaikki jotka käyttää blogialustaa osaa myös koodata, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Ärh!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts