New haircut!

(English below)

Leikkautin sitten kesätukan! Ohjeeni kampaajalle oli "sellainen tukka, että voi vaan vähän pöyhiä ja menoksi". Olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen ja kehujakin on jo tullut.

Onko joku teistä innostunut kokeilemaan uutta hiustyyliä kesän kunniaksi? Vaikka eipä tämä kesä nyt kovin kesäiseltä tunnu, kun kelit on mitä on... toivotaan elokuulle ja meikäläisen silloiselle lomalle helteitä. ;)In English: I had my hair cut! What do you think? I'm really happy with the result. Obsessed, actually! I wanted something light and easy for the summer - not that it feels like much of a summer, since it rains all the time. Let's hope that we will get some warm days in late August when I have my summer holiday! ;)

Have you changed your hair lately, or are you thinking about changing it?

Comments

 1. Noi on hienot! <3 Just tollanen malli on hyvä, jota voi vaan vähän pöyhiä ja sitten on jo valmis lähteen.. ajattelin,että syksyllä leikkaan kans vähän lisää tota latvaa pois, kun ne kasvaa kuitenkin joka kuukausi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä tosi paljon tästä mallista. :) Ja joo, mulla ainakin kasvaa hiukset sen verran nopeesti, että ei pieni lyhentäminen kovin pelottavalta tunnu. ;)

   Delete
 2. Lyhyempi look on kyllä upea, sopii sulle tosi hyvin! Meillä on ollut kerrankin tosi hyvät ilmat, tänäänkin käytiin siskon ja sen lasten kanssa uimarannalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvä, että siellä pohjoissa sentään ovat kesäkelit hellineet. :)

   Delete
 3. Tosi kivat hiukset, sopii sulle kauniisti! Itse meen kesän vähän surffitukkameiningillä, laitatin vähän raitoja, mutta saa kasvaa ja rehottaa ihan rauhassa. Ehkä syksyllä alkaa taas tehdä mieli siistimpää mallia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvältä kuulostaa surffitukkakin. :)

   Delete
 4. Oikein kaunis malli ja toivottavasti myös yhtä helppohoitoinen kuin miltä näyttää :) Sopii erittäin hyvin sinulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tähän asti on kyllä ollut helppo laittaa, jopa minun kaltaiseni hiustumpelo pärjää. :D Saa nähdä sitten, miten käy kun se tuosta vähän kasvaa...

   Delete
 5. Ihanat, sopii tosi hyvin! Tekisi mieli tempaista itsekin. :) Kivaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Hiuksissa on se hyvä puoli, että niillä on tapana kasvaa takaisin. ;) Eli tempaise ihmeessä!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts