Dress Like Marie

(Since it is a review of clothing items that were sent to me by a Finnish retailer, this post will be in Finnish only.

EDIT: Dress Like Marie do ship internationally, so if you live abroad and are interested in purchasing from them do get in touch with them via email!)

Minuun otettiin hiljattain yhteyttä kotimaisesta perheyrityksestä nimeltä Dress Like Marie blogiyhteistyön merkeissä. Koska en ollut kuullut kyseisestä yrityksestä aiemmin ja olen aina kiinnostunut tutustumaan uusiin vaatekauppoihin, jotka tarjoavat pluskokoisia vaihtoehtoja, suostuin yhteistyöhön mielelläni.

Dress Like Marie myy vaatteita (koossa S-3XL, joskus jopa kokoon 4-5XL), asusteita ja kenkiä. Kohderyhmäkseen he nimeävät muodokkaat yli 30-vuotiaat naiset. Olen siis jonkin verran heidän kohdeasiakastaan nuorempi, mutta heidän valikoimastaan löytyy kyllä vaatteita myös nuorempaan makuun.

Mainittakoon nyt heti alkuun, että Dress Like Marien väki ystävällisesti lahjoitti minulle leggingsit ja tunikan tätä postausta varten, mutta mielipiteeni vaatteista ovat omiani, eikä minulle makseta tämän postauksen kirjoittamisesta.




Tunika / top - Dress Like Marie, one size (saatu / gifted)
"Magic" leggings - Dress Like Marie, one size (saatu / gifted)
Kengät / shoes - Citymarket
Kaulakoru / necklace - Lindex
Takki / jacket - Seppälä, EUR 50 / UK 22





Nettisivuilla olleen kuvan perusteella en ollut ihan varma, sopisiko tuo tunika tyyliini, mutta se on yllättävän imarteleva päälläni. Sifonkikoristeinen helma on mielestäni aika söpö ja tuo tunikaan kivaa keveyttä. Tunikan materiaali on 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Minun makuuni tässä on vähän turhan pieni kaula-aukko, mutta tiedän, että moni hieman konservatiivisemmin pukeutuva pitäisi siitä. Tunika on "one size" kokoa, ja Dress Like Marie suosittelee sitä M-2XL kokoiselle. Itse suosittelisin tätä koosta 46 alaspäin, korkeintaan pienirintaiselle 48-kokoiselle. Minä olen yleensä kokoa 46/48, enkä mitenkään ihan älyttömän rintava pluskokoiseksi, ja tunika on minulle rinnan kohdalta aavistuksen verran tiukka. Itse tykkään tästä tunikasta todella paljon shortsien kanssa, mutta voin kuvitella pitäväni sitä myös syksyllä farkkujen ja neuletakin kanssa.

Shortsit / shorts - H&M+

Myös leggingsit ovat yhden koon mallia, ja olinkin erittäin kiinnostunut näkemään, mahtuisivatko ne oikeasti minulle. Dress Like Marien mukaan leggingsit joustavat niin paljon, että ne sopivat useimmille kokoskaalalta M-3XL. Aikamoinen lupaus! Mutta kyllä ne vaan minullekin mahtuvat. Leggingsit ovat sellaista paksua "sukkahousukangasta", mutta kuten kuvista näkyy, ne eivät kuitenkaan kuulla läpi sääriosasta. Yläosasta ne kuultavat läpi jonkin verran, mutta meikäläisen takalistolla olisi suoranainen ihme, jos ne olisivat ylhäältäkin täysin läpinäkymättömät. Tumpelo kun olen, onnistuin jo aiheuttamaan pienen silmäpaon haaraosaan, mutta se on onneksi sellaisessa kohdassa, että se ei näy mihinkään, eikä pääse leviämään sääriosaan. Leggingsit ovat erittäin mukavat jalassa ja uskon, että näille tulee kyllä syksyllä käyttöä.

Kumpaakaan näistä vaatteista en suosittelisi juurikaan itseäni isommalle, mutta kuten alussa mainitsin, Dress Like Marien valikoimasta löytyy myös isompia kokoja, eivätkä kaikki tuotteet ole yhden koon tuotteita. Paljon riippuu myös vartalotyypistä. Esim. kokoa 50 olevalle omenavartaloiselle, jolla on hieman pienempi rintavarustus ja hoikemmat reidet ja lantio, nämä saattaisivat hyvinkin sopia. Sinänsä tuo "one size" konsepti on ihan hauska; myös nettisivuilla oli kuvia vaatteista erikokoisten ihmisten yllä.

Dress Like Marie tarjoaa nyt blogini lukijoille tervetuliasalennuksena -10 % kaikesta verkkokaupassaan.  Alennuksen saa koodilla kauniit0716 ja se on voimassa 20.7.2016 saakka.

Leppoisaa sunnuntaita!


Comments

  1. Onpa kivan näköinen tunika! Kivaa sunnuntaita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Se on kyllä kiva. :) Ja samoin sinne mukavaa sunnuntaita!

      Delete
  2. Tuo tunika on kyllä aivan ihana ja klassisen tyylikäs. Näyttää varmasti hyvältä monenlaisten takkien ja neuletakkienkin kanssa, sekä farkkujen kanssa myös :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään itsekin siitä kovasti. :)

      Delete
  3. Oli pakko heti käydä tsekkaamassa toi nettikauppa. Näyttää tosi kivalle :)

    ReplyDelete
  4. Oh! That dress has a great shape! Is it an attached slip underneath?? X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! :) Yes, it is attached. Usually that style doesn't work for me when the fabric is not stretchy, because I have quite wide hips. However, in this one the cut is perfect. xx

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts