More stripes from Lindex

(English version below)


Osa teistä varmaan pyörittelee jo silmiään luettuaan tuon otsikon. Taasko raitoja?!

Mutta kun....kun... OK, myönnetään. Minulla ei ollut edes mitään hyvää tekosyytä tämän mekon ostamiselle. Muuta kuin se, että Lindexillä oli tarjous (-25% yhdestä normaalihintaisesta naistenvaatteesta), ja se, että tämä Holly & Whyte -malliston mekko on aivan äärimmäisen mukava päällä. Siis taivaallisen mukava.Mekko / dress - Lindex, L
Korvakorut / earrings - Seppälä
Hirveästi muuta sanottavaa minulla ei tästä ole. Halkiot molemmilla puolilla tekevät kävelystä helppoa, ja mekko on täydellisen pituinen (tarpeeksi pitkä, mutta ei niin pitkä että kompastun helmaan) 179-senttiselle varrelleni. Materiaali on pehmeää ja hengittävää, malli on imarteleva ja mitoitus reilu. L-koko sopii minulle täydellisesti, vaikka yleensä olen Lindexillä kokoa XL.

Täytyy  kyllä sanoa, että Lindex on viime aikoina yllättänyt monta kertaa positiivisesti, varsinkin tuolla Holly & Whyte -mallistollaan! Odotan innolla, millainen heidän syysmallistonsa tulee tänä vuonna olemaan.

Nämä ovat muuten ensimmäiset asukuvat uudessa talossamme - mitä tykkäätte tuosta tiiliseinätaustasta?

Kivaa alkuviikkoa!


In English: Some of you probably rolled your eyes when you saw the title. MORE stripes? I know, I know. I have no excuse for this dress, except that there was an offer - 25% off - and that it's so, so comfortable. Like, heavenly comfortable. 

Lindex have really impressed me lately, especially when it comes to their Holly & Whyte collection. I can't wait to see what they have in store for A/W 2016.

There's not much else to say about the dress, really. The length is perfect, the material is soft and it has slits on both sides so it's really easy to move around in. The sizing is quite generous, since I'm usually a size XL at Lindex and this dress (size L) fits me perfectly. All in all, 10/10 for this dress!

By the way, these are the first outfit pics taken at our new house! What do you think about the brick wall background?

Have a great week lovelies! 

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts