New Look Lace High Neck Dress

(English below)

Toivottavasti teillä oli kaikilla mukava vappu! Minulla ainakin oli. Lauantaina meille kokoontui iloinen porukka grillaamaan ja istumaan iltaa, ja juhlan kunniaksi päätin pukeutua yhteen uusista mekoistani. Mieheni sai kunnian toimia makutuomarina ja valita vappubileisiin sopivan asun, ja täytyy sanoa, että hän teki kyllä hyvän valinnan.

Mekko / dress - New Look, UK 20
Korut / jewelry - Gina Tricot
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42


Vaikka se näyttää kuvissa punaiselta, tämä New Lookin mekko on luonnossa enemmän oranssin värinen (kuten tästä postauksesta löytyvältä videolta ehkä paremmin näkee). Joka tapauksessa se on ihana. Pitsiyläosan yksityiskohdat ovat todella kauniit ja helma on täydellinen pyörähtelyyn. UK 20 on tästä minulle hyvä koko; UK 18 olisi varmasti myös mahtunut, mutta pieni väljyys tekee mekosta mukavan päällä eikä se kuitenkaan näy ylimääräisenä kankaana vyötäröllä, kuten joskus mekkojen kanssa ikävästi käy.

Hameosa on ehkä ihan aavistuksen läpikuultavaa, mutta ei kuitenkaan pahasti. Mustien alushousujen kanssa en ehkä tätä käyttäisi.

Iloista alkuviikkoa, toivotaan että aurinkoinen sää jatkuu!

In English: I hope you all had a lovely weekend! I certainly did. The first of May ("Vappu") is a big celebration here in Finland, and some of our friends came over on Saturday evening for food, drink and general merriment. 

I decided to wear one of my new dresses and let my husband pick which one. He made a great choice, since this New Look dress was perfect for the occasion. 

As you can see from the video in this post, it is actually more of an orange color although it looks red in the pics. I went for a UK 20 in this and the fit is nearly perfect. The UK 18 would have probably fitted as well, but I like the fact that it's not tight and more of a relaxed fit. It feels very comfortable and doesn't look too big. So I would say this dress is true to size. The bottom part is maybe a tiny bit sheer, so I wouldn't wear black underwear with this one.

I love the lace detail on the top, and the hem is perfect for twirling around! Overall, a great purchase. 

Comments

 1. Kaunis mekko! <3 Oon tosi arka pitään mitään värikkäitä mekkoja, mutta tulevalle lomalle ajattelin pakata vaan värikkäitä vaatteita.. voipi olla hankalaa,mutta ajattelin yrittää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Itse aina välillä ihmettelen, että mistä se rohkeus tuli, kun muutama vuosi sitten käytin vain mustaa ja mekkoja yleensäkin tosi harvoin. Nyt vaatekaappi on täynnä toinen toistaan värikkäämpiä luomuksia. :)

   Delete
 2. Onpas sievä asu! Kaulakoru ja kengät varsinkin tekevät asusta ihanan raikkaan, ja mekossa on myös tosi nätti tuo yläosan pitsi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Tykkään itsekin kokonaisuudesta kovasti. Nuo kengät ovat itseasiassa hääkenkäni. :D

   Delete
 3. Oi miten kaunis mekko, sopii hyvin! :) Nyt kesän lähestyessä ei muuta enää haluaisikaan käyttää kuin mekkoja ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! :) Ja niinpä, näillä säillä farkut jää kyllä kaappiin. <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts