In the dressing room: Vero Moda

(English version below)

Jos missasitte aiemman videopostaukseni, ihmettelette varmaan otsikkoa. Vero Moda? Eihän sieltä löydy mitään pluskokoiselle. Varmaankin tarkoittaa Junarosea?

Ei, en tarkoita. Vaan ihan sitä Vero Modaa, joka loppuu kokoon L.

Katsotaanpa sitten, mihin kaikkiin vaatteisiin minä siellä mahduin!
Valkoinen olkapäät paljastava pusero mahtui mallinsa vuoksi päälle helposti ja näyttikin ihan kivalta. 
"Confidence" tekstillä varustettu t-paita sen sijaan oli auttamattomasti liian tiukka. Harmi, olisin nimittäin voinut ostaa sen ihan vaan tuon tekstin takia!
Kokeilin ihanaa päivänkakkarakuosista crop topia ja hametta, jotka kyllä molemmat mahtuivat, mutta hame oli aivan säädyttömän lyhyt. Toppiin sen sijaan ihastuin sen verran, että päädyin ostamaan sen. Se oli edullinen, ja minulla on paljon mustia, korkeavyötäröisiä hameita, joiden kanssa se sopii hyvin.
Minulla saattaa olla pieni päivänkakkaraobsessio. Harmittelen vieläkin sitä, että Forever21:n ihana päivänkakkaramekko myytiin loppuun, ennen kuin ehdin tilata sitä.Toisesta ostoksestani en saanut kunnollista kuvaa sovituskopissa, mutta tässä pari kotona otettua peilikuvaa. Kyseessä on aivan ihana, superpehmeää materiaalia oleva halkiolla varustettu maksimekko. Tämä oli 10 % alennuksessa (jotenkin tosi random alennusprosentti), mutta olisin kyllä hankkinut sen muutenkin, niin kivalta se tuntuu ja näyttää päällä! Mekko on ihan aavistuksen läpikuultava, mutta ihonväristen alusvaatteiden kanssa se ei ole ongelma.

Sellaista Vero Modalla! Shoppailetteko itse usein kyseisen ketjun liikkeissä?


In English: A few weeks ago I had some time to kill and decided to do something I haven't done in years: try on clothes at Vero Moda. They're a straight size line (their biggest size is L) and they cater to a "young" demographic, so I have automatically considered their clothes too small for me to fit in. However, I was able to make a couple of pieces work, and even bought two items!

The first thing I tried on was a white off-the-shoulder blouse, which fit me well because of its generous cut and looked kind of cute.

I also tried on a top that had "confidence" printed on it, but that one was unfortunately too small for me. Otherwise I would have bought it just for the print!

Next, I tried on a daisy print crop top and skirt combo, which I really loved. I ended up buying the crop top, but the skirt was way too short for me. However, I have quite a few black high-waisted skirts, so the crop top will look great with those. I'm kind of obsessed with daisy print right now - I'm still bummed about missing out on that daisy print dress from Forever21!

The second thing I bought was a gorgeous and super comfy grey maxi dress. I didn't get any good photos of it in the dressing room, so I've included two pics I took at home. You can also see it in this haul video post.  I really love that dress; the only problem I have with it is that it's ever so slightly sheer, but it's not really an issue as long as I wear nude underwear. 

Have you bought anything from Vero Moda?

Comments

 1. Toi maksimekko on ihana! Itsekin sitä monesti katsellut, mutta voit varmaan arvata, että se pieninkin on mulle semmoisen puoli metriä liian pitkä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisin kyllä hyvin kuvitella sen mekon sulla! Harmi että oli liian pitkä. :/ Ehkäpä jostain löytyy samantyylinen lyhyemmässä mitassa. :)

   Delete
 2. Kaunis tuo harmaamekko. Sovitteleminen osaa olla joskus tukalaa, vaikkakin välillä hauskaakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tällä säällä ainakin olisi ehkä vähän turhan tukalaa, heh. Taas yksi hyvä syy nettishoppailla. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts