Boohoo Plus Ria Bodycon Dress

(English below)


Olen hyvin tietoinen siitä, että skater-malliset tai muuten vain a-linjaiset, mahan piilottavat mekot ja hameet ovat ylläni "imartelevia". Mutta miksi aina pitäisi pukeutua imartelevasti? Kuka sen loppujen lopuksi päättää, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei?

Vastaus: minä päätän. Jos minulla on hyvä olo vaatteessa ja tunnen näyttäväni hyvältä, muulla ei ole väliä.
Mekko / dress - Boohoo, UK 20
Korvikset / earrings - Lahja / gift
Kengät / shoes - Seppälä, EUR 41

Tämä Boohoon mekko (joka muuten on alennuksessa 11 € hintaan) on hyvä esimerkki vaatteesta, jota ei pidetä minun kokoiseni ihmisen vartaloa "imartelevana". Se on lyhyt, vartalonmyötäinen ja tehty materiaalista, joka ei jätä paljoa arvailujen varaan.

Mutta minusta tuntuu, että voisin valloittaa maailman tässä mekossa!

Älkää turhaan jääkö miettimään sitä, miellytättekö pukeutumisellanne muita ihmisiä tai seuraatteko muodin "sääntöjä" tarpeeksi tarkasti.

Koska oikeasti imarteleva vaate on sellainen, joka saa sinut hymyilemään ja kulkemaan pää pystyssä.

Tsemppiä loppuviikkoon!P.s. Jos vartalonmyötäisten mekkojen pitäminen arveluttaa, lisää itsevarmuutta saa helposti muotoilevilla alusvaatteilla. Jos vertaa näitä kuvia (joissa ylläni on muotoileva alusmekko) samasta mekosta otettuihin sovituskuviin, näyttää mekko mielestäni huomattavasti paremmalta näissä. En tarkoita, että muotoilevia alusvaatteita olisi pakko käyttää, mutta minulla ne lisäävät positiivista ja itsevarmaa fiilistä.

In English: I'm very aware that skater style dresses and a-line skirts are considered "flattering" on me because I'm a plus-size woman. However, sometimes I get sick of "flattering" and just want to wear whatever the hell I want. Because you know who really gets to decide what looks good on me?

Me. I do. Because all that matters is that I feel great in the clothes I wear. 

This Boohoo dress is a good example of an item that is not considered "flattering". It's short, it's a bodycon fit and the material clings to all lumps and bumps. 

But you know what? When I wear this dress, I feel like I could conquer the world. 

Please don't let other people or society's so-called beauty "standards" decide what you wear. 

Because in reality, the most flattering piece of clothing you can wear is one that makes you smile when you see your reflection in the mirror. 

Have a great rest of the week!

P.s. If you want to wear bodycon dresses but feel insecure about your lumps and bumps, you could try shapewear. I'm not saying that you HAVE to wear it, but it does give me an extra boost of confidence. I'm wearing shapewear in these photos and while it doesn't make me look any less fat, it does smooth things out, which I like. 

P.p.s. If you like the dress, it's still on clearance at Boohoo!

Comments

  1. Minäkin vannon myötäilevien alusvaatteiden nimeen, koska niiden ansiosta ihan ok-mekoista tulee upeita mekkoja niin kuin tuosta sinun kaunottarestasi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Eikä niiden käyttäminen tarkoita, että ei olisi tyytyväinen itseensä; tottakai sitä haluaa näyttää parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. :) Meikkiinhin pitää tehdä hyvä pohjustus, että se pysyy ja näyttää hyvältä. ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts