Top 5: Crop tops

(English below)

Joillakin ihmisillä on pitkä lista vaatteita, jotka he aikovat ostaa "sitten kun". Nämä ihmiset ajattelevat, että heidän vartalonsa tämänhetkinen olotila estää jonkin vaatteen käyttämisen, joten se säästetään sellaiseen elämänvaiheeseen, jossa vartalo on jollakin tapaa toisenlainen.

Minäkin kuuluin ennen näihin ihmisiin. Kunnes tajusin, että elämä on ihan liian lyhyt. Nykyään uskon vahvasti siihen, että jos vaate mahtuu minulle ja minulla on hyvä olo siinä, on minulla myöskin oikeus (suorastaan velvollisuus!) käyttää sitä ihmisten ilmoilla.

Tämä ei tarkoita, että olisin sataprosenttisen tyytyväinen vartalooni, koska en ole. 10 kiloa kevyempänä minulla oli parempi olo ja yleiskunto, ja tavoittelen sitä olotilaa pitkällä tähtäimellä pienten mutta pysyvien muutosten kautta. Mutta se, että haluan tehdä muutoksia, ei tarkoita, että minun pitäisi vihata itseäni nyt. Tai jättää jotain asioita tekemättä nyt. Jos jokin vaatetrendi miellyttää minua tällä hetkellä, en aio odottaa sen kokeilemista siihen, että olen saanut sen 10 kiloa pois.

Crop top on tästä hyvä esimerkki. Vielä muutama kuukausi sitten olisin kauhistunut ajatusta siitä, että moisia kapistuksia löytyisi vaatekaapistani. Mutta nyt niitä löytyy niin monta, että voin tehdä aiheesta Top 5 -postauksen. Näytän omasta mielestäni helkkarin upealta crop topissa nyt - ja tulen näyttämään myös sitten hieman pienempänä.

Älkää antako kenenkään sanella sitä, miten voitte tai ette voi pukeutua. Elämä on lyhyt, joten nautitaan muodista tänään!


Crop top - Primark, UK 18. Jeans - New Look, UK 20.

Crop top - Forever21+, 2X. Skirt - H&M, 2XL.

Crop top - Ginatricot, L. Skirt - ASOS Curve, UK 20.

Crop top - ASOS (main range), UK 18. Skirt - Club L (ASOS), UK 20.

Crop top - Forever21+, 2X. Skirt - Seppälä, EUR 46/48.



In English: Some people have a list of clothes they are planning to wear "when I'm X" ('X' usually being thinner / in better shape). I used to be one of those people, before I realized that life is way, way too short for that. If I want to try out a fashion trend, I'm going to do it now, not when my body is "appropriate" for it. If it fits and I feel good in it, I will wear it.

Now, this doesn't mean I'm 100% happy with my body - I don't think anyone is, at least not all the time. And that's OK. I for example am trying to excercise more and lose a few kilos for health-related reasons, but that doesn't mean I'm going to put my life on hold and only do - or wear - certain things once I've lost those kilos. 

Crop tops are a great example of this: a few months ago I could not have imagined wearing one, but now I have enough of them to do a Top 5 post! To be honest, I think I look fabulous in all these crop tops, exactly the way I am at the moment. And I will continue to look fabulous in crop tops when or if I get a little bit smaller. Nothing's going to change in that respect.

So, my point is: don't let anyone tell you what you can or cannot wear, now or ever. Life is short - enjoy it, and enjoy fashion. Today.

Comments

 1. Hyvältä nuo kyllä näyttää. Etenkin kun ydistät ne korkeavyötäröiseen alaosaan. Noista topeista tulee ensimmäisenä mieleen se että, ne peittäisi just ja just rinnat, mutta sä saat näyttämään nuokin hyviltä! :)
  Itse en vielä ole uskaltanut alkaa kokeilemaan noita. Vierastan liikaa edelleen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Mun mielestä noi on kivoimpia just korkeavyötäröisten alaosien kanssa. Vaikka olisi pyykkilautavatsa, tuskin käyttäisin matalavyötäröisten farkkujen tms. kanssa, se olisi jotenkin liian ysäriä mun makuuni. :D Noitahan löytyy nyt kaupoista tosi eri mallisia ja pituisia, ehkä sieltä sullekin löytyy mieluinen jossain vaiheessa. ;)

   Mutta sekin on tietysti OK, jos ei löydy; kaikkia trendejä ei tokikaan tarvitse kokeilla. Itse olen esim. jättänyt suosiolla kaikki jumpsuit/haalari-ratkaisut väliin, ei vaan ole mun juttu vaikka muut niissä hyvältä näyttääkin. Ja mietin vaan sitä vessassa asioimisen hankaluutta, haha... :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts