I'm now on YouTube!

Minulla on silloin tällöin tapana asujen valokuvaamisen lisäksi ottaa niistä videokuvaa, koska kyllähän videolta näkee paremmin sen, miltä ne vaatteet ihan oikeasti näyttävät joka kulmasta. Ajattelin, että myös blogini lukijat haluaisivat ehkä nähdä näitä videoita, joten tein eilen ensimmäisen YouTube -videoni tämän blogipostauksen pohjalta. Käykäähän tykkäämästä videosta ja jääkää seuraamaan kanavaani, jos tällaiset videot kiinnostavat myös tulevaisuudessa!

Pahoittelen sitä, että video ei ehkä ole maailman tyylikkäimmin editoitu, mutta tässähän vasta harjoitellaan. :) Ja hei, jättäkäähän linkkejä / kommentteja, jos teillä on YouTube -kanava! Seuraan mielelläni varsinkin kaikkia muoti- ja kauneusaiheisia kanavia.

EDIT: Toinenkin video lisätty 15.3. :)


So, in addition to taking photos of my outfits, I sometimes film them to get a better idea of what they actually look like on me. I thought other people might like to see these videos as well, so yesterday I published my first YouTube video based on this blog post. Please like the video and subscribe to my channel if you would like to see videos like this in the future as well! I know my editing skills aren't the best but hey, practice makes perfect. ;)  

If you have a YouTube channel let me know, I would like to subscribe to your channel as well. 

EDIT: I added another video on March 15th, so check out both of them. :)


Comments

Popular Posts